Vettel piste dönüyor

Geçen sezon Formula 1’e veda eden Sebastian Vettel, hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dört dünya şampiyonluğu bulunan Vettel, bu yıl Goodwood Hız Festivali’nde yer alacak.

Vettel piste dönüyor

Sebastian Vettel’den hayranlarını iyi haber. Formula 1’e dört dünya şampiyonluğuyla damga vuran Alman pilot piste dönüyor. Ancak bu kez farklı bir konseptle…

Vettel, İngiltere’de geleneksel olarak düzenlenen Goodwood Hız Festivali’ne katılacak.

Geçen yıl Britanya GP’sinde Williams’ın 1992 aracı ile gösteri sürüşü yapan Vettel’in eski araçlardan oluşan bir koleksiyona sahip olduğu biliniyor.

Goodwood’da bu koleksiyonu görücüye çıkarmaya ve direksiyon başına geçmeye hazırlanan Alman pilot, sürdürülebilir yakıt kullanacak.

Unutulmaz araçlarla piste çıkmak için sabırsızlandığını belirten Vettel, “Ben tutkulu bir yarışçıyım, bugün ve gelecekte yarış araçlarını sürmekten keyif almaya devam etmemiz, ancak bunu sorumlu bir şekilde yapmamız benim için önemli” ifadelerini kullandı.

Geçen sezon Formula 1’e veda eden 36 yaşındaki sürücü, en son 2012 yılında ikonik festivalin bir parçası olmuştu.

Goodwood Hız Festivali, 13-16 Temmuz tarihlerinde Batı Sussex’te düzenlenecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X