Yayıncı kuruluşa kendi kanalında olay tepki…

Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut ve oyunculardan Serdar Aziz, BB Erzurumspor maçı öncesi yayıncı kuruluşa tepki gösterdiler.

Yayıncı kuruluşa kendi kanalında olay tepki…

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig’in 18. haftasındaki BB Erzurumspor maçı öncesi yaptığı açıklamada yayıncı kuruluşa tepki gösterdi.

Bulut, “Son iki günde Fenerbahçe ailesine, adil olmayan bir durum uygulanmakta. Yayıncı kuruluşun tarafsız ve adil olması gerektiğini düşünmekteyiz ama hiçbir durumda bunu görmemekteyiz. Şu an burada mecburiyetten konuşuyoruz. Bunun gelecekte değişmesini daha adil, tarafsız olmasını, ilerlemesi gerektiğini istiyoruz. Bunu biz maalesef hiçbir anlamda göremiyoruz ve bu bizi üzüyor” dedi.

Tecrübeli teknik adam, yayıncı kuruluşun röportajını soru almadan bitirdi.

Yayıncı kuruluşun spikerinin maç öncesinde sorduğu “Nasıl bir maç olacak” sorusuna Serdar Aziz, “Maçı konuşmayacağım. Sezon başından bugüne kadar, yayıncı kuruluşun bizle alakalı neler yapmak istediğini anlamış değiliz. Fenerbahçe çok büyük bir camiadır. Bizim sadece beklediğimiz adil ve tarafsız bir yayıncı kuruluş. Cevabımızı sahada vereceğiz” yanıtını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X