Yaz Kur’an Kurslarında Hadis Ezberleme Yarışması

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde yaz Kur’an kurslarında düzenlenen hadis ve sure ezberleme yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi….

Yaz Kur’an Kurslarında Hadis Ezberleme Yarışması

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde yaz Kur’an kurslarında düzenlenen hadis ve sure ezberleme yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. İlçenin Orta Mahallesi’nde bulunan İsmail Efendi Camisi’nde Kur’an-ı Kerim kursuna giden öğrencilerin başarı ve motivasyonlarını arttırmak için Cami İmam Hatibi Fikret Günay’ın öncülüğünde ezbere hadis ve sure okuma yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışmalar kapsamında İlçe Müftüsü Sait Dizen’in katılımıyla başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Cami İmam Hatibi Fikret Günay, yaz tatilinde Kur’an kurslarına gelen öğrencileri motive etmek ve verimliliklerini arttırmak için bilgi, siyer, hadis ve sure ezberleme alanlarında yarışmalar düzenlediklerini söyledi. İlçe Müftüsü Sait Dizen ise, “İlçemizde bulunan İsmail Efendi Camisi İmamı Fikret Günay hocamızın uyguladığı çalışma ve projeleri yakından takip ediyoruz ve çok başarılı buluyoruz. Bu tür projeler sayesinde öğrencilerimizin cami ile olan ilişkileri güçlenirken, aynı zamanda bu öğrencilerimiz burada edindikleri bilgiler sayesinde öğrendikleriyle bilgilerini geliştirerek topluma yararlı birer birey olarak yetişmektedirler. Bu tür projelerin hazırlanmasında emeği geçen hocamıza teşekkür ediyorum. İnşallah müftülüğümüzün de desteğiyle bu tür projelerin devam etmesini sağlayacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X