Yaz sağanakları ne kadar sürecek? Meteoroloji’den uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışbekleniyor. Yağışların; Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz’de yerel olarak çok kuvvetli olması bekleniyor. 14 Haziran 2021 yurt geneli hava durumu…

Yaz sağanakları ne kadar sürecek? Meteoroloji’den uyardı

Yaz sağanakları hafta boyunca etkisini gösterecek.

Yağışların bugün, Marmara, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ve Bat Karadeniz’de yerel olarak çok kuvvetli olması bekleniyor. Yapılan tahminlere göre metrekareye 51-75 kilogram yağış düşmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak, ülke genelinde mevsim normalleri civarında, iç ve batı bölgelerde yer yer altında seyredecek.

Rüzgarın, kuzeybatı kesimler ile Karadeniz kıyılarında kuzey, güney ve iç kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun güney ve doğusu ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısında yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X