Avatar
Arzu Akkoç

O Hayat Benim’den ayrılık haberi…

FOX’ta yayınlanan, ‘O Hayat Benim ‘ setinden kötü haberler geldi.

Dizide Nuran karakteriyle büyük hayran kitlesi oluşturan

Yeşim Ceren Bozoğlu kısa bir süre önce diziden ayrıldığını açıklamış, daha sonra yapımcıların ikna çabaları ile diziye tekrar dönme kararı almıştı.

 

Ancak Yeşim Ceren Bozoğlu’nun geri dönmesiyle sular bir türlü durulmadı.

 

Oyuncunun sete sürekli geç gelip huzursuzluk çıkardığı, rol arkadaşlarıyla kavga ettiği, hatta kavgayı ayırmak için araya giren dizinin yönetmeni Hamdi Alkan’la da tartışıp seti terkettiği söylentiler arasında…

Ne kadarı doğrudur , kim haklı kim haksız bilemiyoruz.

Bunlar sosyal medyada dolaşan dedikodular…

Fakat, akabinde Yeşim Ceren Bozoğlu da sosyal medya hesabından,“ Nuran gider, kavga gider. Mesele para değil. Şeytanın şerri, zalimin zulmü, ahlaksızın ahlakı. Hakkımı hellal etmiyorum” diye sürpriz ve anlamlı bir açıklama yaparak diziden ayrıldığını doğruladı..

 

Kanalını kurtaran program…

 

Ekranlarda kızışmış dizi piyasasının ötesine geçmek isteyen kanallar, ödüllü şov içerikli değişik yapımlar yayına sokuyor. Kimi çabucak noktayı koyuyor , kimi de ilker Ayrık’ın sunduğu,

‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ gibi yıllarca devam ediyor.

Bazı kesimler tarafında negatif eleştiriler ve RTÜK’ten devamlı ceza almasına rağmen ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ izleyicinin ilgisini kaybetmeden ayakta kalmayı başarıyor.

Tabi bu başarıda İlker Ayrık’ın mizahi üslubu, yaptığı şakalar büyük rol oynamakta.

 

Durum böyle olunca yarışma da kanalın göz bebeği durumunda tabii.

Yarışmayı yeri geldiğinde ‘Yılbaşı’ programı, yeri geldiğinde ‘ünlüler özel ‘ programı yapıp ‘Joker’ niyetine her şekilde kullanıyor.

 

Kanal dizisiz kalan gecelerinde yeni dizi yerine , ‘Ben Bilmem Eşim Bilir – Ünlüler’ ile ünlü isimleri yarıştırarak programın etinden sütünden sonuna kadar da yararlanıyor.

 

Böylelikle hem tutmayan dizilerle başarısızlık hanesini yükseltmiyor, hemde seyirci ünlü isimleri farklı hallerde ve farklı platformlarda göstererek kanallın reytinglerini yükseltiyor.

 

Kısacası, 2012’den beri devam eden, erkeklere topuklu ayakkabı giydiren, kimi zaman da eşlerin arasını açan, insanlara hiç yapmayacaklarını yaptıran ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ seyircide ayrı bir yere sahip…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X