Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Dinlenmek için bank konulmasını rica ediyoruz

Köşe Yazısını Dinle

Emir Sultan Camii önündeki meydanda oturma bankları yok.

Buraya her ziyarete geldiğimizde dinlenecek yer bulmakta zorlanıyoruz.

Daha önce banklarımız vardı, ancak bir ara toplandı ve daha sonra geri yerine konulmadı. Yetkililerimizden, ziyaretçilerin dinlenebileceği, oturabileceği bankların konulmasını rica ediyoruz. Saygılarımızla.
Bir okur

Karavel’in ilk kitabı ses getirdi

İlk kitabı “Erşad Türk Çağı” romanı ile çıkış yapan genç yazar Selçuk Karavel, kaleme aldığı şiirleri ile de beğeni topluyor. Geçtiğimiz günlerde yazarın kaleme aldığı “Görklü Marşımız” isimli şiirini sanatçı Dilara İncebacak besteleyip seslendirmişti.

Erşat Salihi- Dilara İncebacak

Aynı zamanda bir süredir İstanbul’da bulunan Irak-Türkmen Cephesi Kerkük Milletvekili Erşat Salihi bir araya geldiği İncebacak’ın sesinden dinleyerek şiirden çok etkilendiğini ifade etti. Kerkük Milletvekili Salihi ile sanatçı İncebacak bir sürprizle yazar Selçuk Karavel’i telefonla arayarak tebriklerini iletip yazar Karavel ve sanatçı İncebacak’ı Kerkük’e davet etti.

 

Dikkat! Nilüfer’de su kesintisi

  • Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İçmesuyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında, Nilüfer ilçesi Görükle Kurtuluş Mahallesi ve civarında 19 Kasım 2021 tarihinde 14.00-18.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır.

Tedbirli olunması rica olunur.

Büyükşehir Belediyesi

Havalar soğumaya başladı. Can dostlar üşüyor ve açlıkla mücadele ediyor. Can dostları lütfen unutmayalım.

Güzel yürekli insanlar iyi ki varsınız…

Bir kap yemek,

bir kap su yeter…

 

  • Değerli okurlarım, sizlerin sesi olan Söz Sizde köşesine telefonla, gunayyumruktay@ olaygazetesi. com.tr, gunayyumruktay@ gmail.com elektronik posta adresi veya sosyal medya hesaplarından da ulaşabilirsiniz. Sizlerden ricam, yazılarınıza lütfen ad, soyad ve iletişim kurabileceğim bir telefon eklemeniz ve şayet isminizin yayımlanmasını istemiyorsanız bunu belirtmeniz yeterlidir.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X