Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Görükle’deki kavşaklara trafik lambası gerekli

Köşe Yazısını Dinle

Görükle’den ulaşıyorum size. Bölgemiz ile ilgili iki konu hakkında yetkililerimizin dikkatini çekmek ve çözüm üretmelerini rica ediyorum.

Şöyle ki:

1- Görükle ve çevresi hızlı bir yapılaşma ile nüfus yoğunluğu artan bir bölge haline gelmiş durumda. Geçtiğimiz yıllarda yetkililerimiz bunu öngörmüş olacaklar ki, Bursaray hattının Görükle yerleşim yerine kadar ulaşacağını belirtmişlerdi. Ancak, bugüne kadar herhangi bir girişim olmadı.

2- Yine Görükle girişinde Atatürk Caddesi üzerinde bulunan döner kavşağa ve Atatürk Caddesi ile Anafartalar Caddesi’nin kesiştiği yerdeki döner kavşağa trafik lambası konulması yetkililerimizden talep ediyoruz.

Semt sakini bir okur

Eğitim camiasının acı kaybı

Yıldırım Rüveyde Dörtçelik Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Mustafa Erkal Çınar, bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Erkal’ın vefatı eğitim camiası ve sevenlerini yasa boğdu. Dün Özlüce Hacı Ömer Raca Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Rüveyde Dörtçelik Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmenleri, öğrencileri ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Söz Sizde köşesi olarak değerli eğitimci Mustafa Erkal Çınar öğretmenimize Allah’tan rahmet, ailesine ve eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz.

Büyükşehir’den yanıt var: Bahsedilen bölgede gerekli işaretlemeler mevcuttur

Sayın Günay Yumruktay, 16 Ekim 2021 tarihli Olay gazetesi Söz Sizde köşesinde yayınlanan “Daha ciddi kazalar meydana gelmeden çözüm bulunmalı” başlıklı haber, kurumumuz ilgili birimi tarafından incelenmiştir.

Söz konusu bölgede gerekli olan bütün yatay ve düşey işaretlemeler mevcuttur.

Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine riayet etmediği durumlarda il veya ilçe trafik denetleme birimleri tarafından denetleme yapılması gerekmektedir.

Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Büyükşehir Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı

Dikkat! Nilüfer’de su kesintisi

  • BUSKİ tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer İlçesi, Kayapa Çamlık Mahallesi ve civarında 8.11.2021 tarihinde, 10.00-18:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır.

Tedbirli olunması rica olunur.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X