Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Hatalı park yüzünden otobüs şoförleri zor durumda kalıyor

Köşe Yazısını Dinle

Sayın Günay Bey, Ben Yıldırım ilçesi Pınar Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Mahallemize çıkan bayır yolun başında da Erikli minibüslerinin durağı bulunmakta. Fakat bu duraktaki şoförler kendilerine ayrılan park alanını kullanmak yerine araçlarını bayırın başlangıcına sağ ve sollu olarak bırakmaktalar. Bu da mahalleden inen araçlar için ve özellikle de mahallemize ne yazık ki tek otobüs olan 25 Hat No’lu otobüs için büyük sıkıntı oluşturuyor. Otobüse her bindiğimde dikkat ediyorum otobüs şoförü oradan sola dönüş yaparken park halindeki minibüsler yüzünden sağdan gelen araçları göremiyor. Otobüs şoförü ve özel aracıyla aşağıya inen araçlar zor durumda kalıyor. Minibüs şoförleri semt sakinleri tarafından birkaç kez uyarılmış fakat pek de dikkate alınmamış ki, durum hâlâ devam etmekte.

Söz Sizde köşesi aracılığıyla minibüslerin, trafiği zor durumda bırakmayacak şekilde park etmelerini rica ediyoruz.

Saygılarımla.

Bir okur

Boş buldukları otobüs durağına park ediyorlar

Bir okuyucumuz göndermiş. Geçtiğimiz günlerde de yayımlamıştım. Aynı durak ve ve aynı görüntü. Osmangazi’deki Korupark önündeki Turgut Özal Caddesi üzerindeki otobüs durağı. Araçlar bu durağı otopark mı zannediyor. Her gün bir araç bu durağı işgal etmekte.

Bu arada benim de sürekli karşılaştığım buna benzer görüntü Yıldırım 152 Evler metro istasyonu çıkışındaki otobüs durağında yaşanmakta. Otobüs durağına girişteki sarı alanda -ki bu sarı alan otobüsler için ayrılmıştır- mutlaka bir aracı beklerken görebilirsiniz. Fotoğrafta görülen sarı otobüsün yerinde mutlaka bir otomobile rastlarsınız.

Her zamanki gibi… Kural var, uygulama yok, denetleme yok.

Dikkat! Osmangazi’de su kesintisi

  • BUSKİ tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi ilçesi Yeni Karaman Mahallesi 9. Mercan Sokak ve 2. Nergiz Sokak ve civarında 18 Kasım 2021 – 30 Kasım 2021 tarihleri arasında, 10.00 – 18.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacaktır.

Tedbirli olunması rica olunur.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X