Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Pınar Mahallesi’nin yıllardır süren ulaşım sorunu

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey, size Yıldırım ilçesi Pınar Mahallesi’nden ulaşmaktayım. Bölgemiz onlarca hanenin bulunduğu büyük bir mahalle olmasına karşın ulaşım sorunlarımız hiç bitmiyor. BURULAŞ’ın 25 Hat No’lu otobüsü saat başı mahallemize geliyor. Bu güzergâhtaki diğer ulaşım hattı da Ertuğrulgazi hattında çalışan ve Pınar Mahallesi’ne 10 dakikada bir gelen minibüsler.

Ancak, en büyük sorunumuz akşam saatlerinde onlarca çalışanın, öğrencinin olduğu bu semte 19.00’dan sonra toplu ulaşımın olmaması. Mahallemizin güzergâhı bayır olmasından mı nedir bilemiyorum. Ama, vardiyalı çalışan mahalle sakinlerimiz var, 21.00’den sonra işten çıkan vatandaşlar var, akşam okuldan çıkan öğrenciler var. Minibüs dolmuşlar da 22.00’ye kadar hizmet veriyor ama onlar da 19.00’dan sonra bekle ki  gelsin.

Yine bir kış geliyor.

Önümüzdeki günlerde yine çocuklarımız, çalışanlarımız o kış şartlarında Cazibe Merkezi’nin oradan yürüyerek evlerine ulaşmaya çalışacaklar.

Mahalle sakinleri adına BURULAŞ ve UKOME’den ricamız mahalle sakinlerinin yıllardır yaşadığı bu mağduriyetten kurtaracak çözüm üretmeleri.

Belki hiç olmazsa, 25 Hat No’lu otobüs 22.00’ye kadar mahalleye ulaşım sağlasa bir nebze olsun rahatlık sağlayacaktır.

Saygılarımla.

Semt sakini okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X