Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Vatandaşın rahatsız olduğu metruk YAPI nihayet 9 ay sonra yıkıldı

Köşe Yazısını Dinle

Osmangazi ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi Hastayurdu Caddesi Kaplıca Kapı mevkiinde bulunan ve 19 Mart 2021 tarihinde Olay gazetesi Söz Sizde köşenizde yayımlanan okur şikâyetinde, metruk halde olduğu bahsedilen kulübeye dair Başkanlığımızca başlatılan çalışmalar tamamlanmış olup, Korunması Gerekli Taşınmaz Kültür Varlığı özelliği göstermeyen yakın zaman tarihli şikâyete konu yapı, Müze Müdürlüğü’nün denetiminde, Büyükşehir Belediye Başkanlığımızca 30 Kasım 2021 tarihinde yıkılmıştır.

Öte yandan, yıkımı yapılan alanın temizliği ve söz konusu yerde tedbir amaçlı olarak korkuluk uygulaması ilgili birimlerimizce yapılarak gerekli güvenlik önlemleri de alınmıştır.

İlgili fotoğraflar ekte ayrıca sunulmuştur.

Bilgilerinize arz ederiz.


Bursa Büyükşehir Belediyesi
İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı
Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü

 

Şuraya bir çöp kutusu koymak çok mu zor?

Fotoğraf, Hamitler-Fethiye metro istasyonunun Fethiye tarafının hemen çıkışından. Daha önce burada çöp kutusu bulunmaktaydı. Ancak uzun süredir bu çöp kutusu yok ve insanlar çöplerini yere atmaya devam ediyor. Buraya bir çöp kutusu çok zor olmasa gerek. Nilüfer Belediyesi’nin dikkatine sunuyorum.

Bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X