Orhan Güney
Orhan Güney

3 maymun ve su kurnazı!

Adamlar futbolcu değil sanki kasap

Maça değil resmen Bursaspor’u katletmeye gelmişler…

Vefa’daki katliamın devamı gibi…

Bu kez yanlarına hakem adı verilen 3 maymunu da almışlar…

Tekmeler, yumruklar havada uçuşuyor, oyun maçtan çok aksiyon filmine dönüşüyor Alper efendi, utanmasa eline patlamış mısır alacak vaziyette olayları izliyor…

Enes’i hastanelik eden kalecinin, kontrolsüz çıkışının adı dünyanın neresinde olursa olsun “penaltı” ama Alper efendinin futbol bilgisi o kadar kötü ki, ne yapacağını bilemedi, şaşkına döndü…

Aynı şaşırmış arkadaş, Şener’in ayağına resmen uçarak gelen Karagümrüklü karateciye, sarı kartını neredeyse “Pardon” diyerek çıkardı… Karagümrüklü yandaşlarına ayıp olmasın diye Josue’yi de unutmadı.

Hele hele kalecileri o kadar şartlanmış ki, en sonunda yumruğu kendi kaptanı Anıl’a sallayıp, iki seksen yere serdi…

Çıldırmamak elde değildi, Şenol Hoca da zaten kendinden geçti

Hocaları utanmadan maçtan sonra çıkmış, “Kasıt yok. Asıl Bursaspor yedek kulübesinin hareketleri hoşumuza gitmedi” diyerek mağdur edebiyatı yaptı…

Bence, su kurnazı hocamız Ferruh Özgün, takımını futboldan uzak tutup karate ve judo branşına yöneltmeli. Daha başarılı olur, kendisine bol bol madalya takarlar.

Neyse ki, skorda bir sakatlık olmadı…

Bursaspor adına sevindirici durumlar da dikkatimizi çekti… Önemsiz bir mücadele olmasına rağmen taraftarın tribüne geri dönüşü en önemli gelişmeydi… Demek ki, bundan sonraki maçlarda taraftar coşkusunu yine eskisi gibi hissedeceğiz.

Şener Özbayraklı’ya kaptanlık yakıştı, Bakambu, “Ben atarsam 3’ten az olmaz” mesajını yineledi…

Tabii, Enes ve özellikle Civelli’nin yokluğunda Şamil’in de sakatlanması G.Birliği maçı öncesi can sıkıcı bir başka gelişmeydi.  

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X