Orhan Güney
Orhan Güney

Alkışlayın!

Sonucu ne olursa olsun, Beşiktaş karşısındaki Bursaspor ayakta alkışlanırdı, öyle de oldu…
Çıkartılacak bir şapka yoktu belki ama Bilic’e daha 5 dakikada ceketçıkarttırıyorsan ve aynı performansını bozmadan devam ettiriyorsan, sadece Bursasporlular’ın değil 3 haftadır futbol yerine hakemleri, saha zeminlerini vetribünlerin boşluğunu konuşan Türk futbolseverlerin de ayakta alkışlaması gerek bu Bursaspor’u.
Şenol Güneş’i, ekibini ve öğrencilerini bize muhteşem bir resital sundukları için kutlamak yetmez, kucaklasak yeridir…
Dün gecenin tek eksiği yeşil beyazlı takım adına goldü… Belki tarihi bir hezimet bile yaşayabilirdi Beşiktaş ama bir kez daha atamayana atarlar kuralı işledi…
Maalesef Bursaspor”un güzel futbolu, skora yansımadı…
Sadece hayat değil futbol da bazen böyle acımasız olabiliyor işte. Ama yine de, uzun süredir böylesi güven veren bir takım izlemek ilerisi için umut vericiydi.
Tabii, 1-0’dan sonra tribünlerden atılan cisimler ve edilen küfürler yakışmadı… Burada Beşiktaşlılar’ıntahriklerini de göz ardı edemeyiz.
Bu arada, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin forma reklamı konusunda yönetimden umudu kesmiş olacak ki, yine yardıma koşmuş…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X