Orhan Güney
Orhan Güney

Tereddütü olan o golü izlesin!

Bursaspor’un gençleri yakışanı yaptı, şampiyonluğunu Antalya’da taçlandırdı… Benim için en büyük tecrübe, son kez bir arada oynayan bu çocukları canlı olarak izlemek ve coşkularına ortak olmaktı… Şu günlerde, “Acaba Süper Lig’i taşıyabilirler mi?” şeklinde tereddütleri olanlara tavsiyem; Kubilay Kanatsızkuş’un attığı golü sadece bir kez izlesinler yeter. İşte o zaman bu çocukların ne demek istediğini daha iyi anlayacaksınız. Tebrik ediyorum… Belki ileride hepsini farklı farklı kulüplerde göreceğiz ama içlerindeki Bursaspor sevgisinin asla bitmeyeceği dün akşam tescillendi.

 

O EKİPLE YOLLAR AYRILDI

 

Gelelim havadislere;

Bursaspor yönetimi, dün Müjdat Enginsu, Şafak Selimoğlu, Coşkun Hayırlıoğlu’ndan oluşan sağlık ekibiyle yollarını ayırdı. Gerekçe olarak anladığım kadarıyla, Serdar Aziz başta olmak üzere bazı oyuncuların şikayetleri gösteriliyor. Yalnız, Başkan Ali Ay’ın da sağlık ekibiyle ilgili olarak, “Bir kişi sadece bir yere odaklanmalı, 4 farklı yerde görev yapmamalı” diye eleştiri yaptığı da kulağımıza geldi.

 

BİTTİ BİTİYOR… İŞTE ÜCRETİ

 

Tabii en merak edilen konu transfer;

Başkan Ali Ay dün Akdeniz Üniversitesi Stadı’na, Djalma’nın Türkiye’deki temsilcisiyle geldi. Gece geç saatlere kadar oyuncunun Avrupa’daki menajerinden haber bekleniyordu ne sonuç çıktı bilmiyorum ama gelişmeler olumlu. Yan sayfada zaten konuyla ilgili bir haber de var. Djalma’ya 3 yıllık bir sözleşme teklif edildi. Yıllık 800 bin Euro. Her yıl için 200 bin Euro’yu bulan bonusları da olacak.

 

SİNAN’I KİM GETİRDİ?

 

Kayserisporlu Sinan Bakış’la ilgili de sözleşmeyi mail yoluyla imzalayıp göndermesini bekliyordu yönetim dün akşam Antalya’da. Sinan’ı, Hamza Hoca istemiş. 22 yaşındaki oyuncuyla ilgili şöyle bir ayrıntı verebilirim; menajerliğini Yıldıray Baştürk ve eski Galatasaraylı futbolcu Mirsad Kovacevic yapıyor. Geçen hafta Özlüce’ye geldi bu ikili ve Hamza Hamzaoğlu ile yönetimle yapılan görüşmenin ardından ortaya Sinan Bakış çıktı.

 

MERT’İ DÜŞÜNÜYORLAR

 

Takımdaki kamburla ilgili ise henüz net bir durum yok. Dany, Bekir, Mert Günok, Faty, Jorquera, Tom de Sutter, Bakaye Traore’ye kulüp bulmaları iletildi… Hosogai’nin menajeriyle de görüşüldü, bonservisinde indirim istendi ama Başkan Ali Ay Japon oyuncunun Bursaspor’da kalacağını düşünmüyor. Sercan Yıldırım’la ilgili de bonservisini bedelsiz alması bekleniyor. Yönetimi Sercan konusunda çok iştahlı görmedim. Olsa da olur, olmasa da olur durumu hakim. O bölgede Mert Örnek’i düşünüyorlar. Haberiniz olsun.

 

HALKA ARZ NE ZAMAN?

 

Son bir bilgi daha aktarayım; aslında daha önce ufak ufak değinmiştim şimdi iş ciddiye bindi. Bursaspor yönetimi mali genel kurulda futbol şubesinin şirketleşmesi için üyelerden yetki almıştı. Yönetim de kendi içinde bu işin hızlanması adına harekete geçti. Daha doğrusu karar aldı. Trabzonspor AŞ’yi götüren şirketle görüşmeler başladı. Hedef ilk etapta borçları 3 yıla yayıp bitirmek. Halka arz ilk etapta yok. Borç kapandığında hisseler halka açılacak. İlerleyen günlerde bu konuyu daha derinlemesine irdeleriz. 

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X