Ünal Özbay
Ünal Özbay

Ahmet Kural’ın akıbetini Ozan Güven de yaşayacak mı?

En başta şunu söylemekte fayda var. Kadına yönelik şiddet başta olmak üzere, şiddetin her türlüsünü değil kabul etmek, tahammül etmek bile mümkün değil!

Magazin gündemi bugün ünlü oyuncu Ozan Güven’in kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği haberiyle sarsıldı. Bulutsuz’un tıpkı Sıla gibi yaşadığı olaya sessiz kalmayıp bazı detayları anlatmasıyla birlikte konu daha da aydınlığa kavuştu.

Cumartesi gecesi sabaha karşı Ozan Güven’in evinde 1 saati aşkın ağır şiddete maruz kaldığını, ünlü oyuncunun evden de çıkmasına izin vermediğini anlatan Bulutsuz, kendisiyle aynı kaderi paylaşan binlerce, belki de milyonlarca kadının aksine susmayı değil, yaşadığı acı olayı haykırıp yeniden memlektin kanayan yarasına dikkat çekmeyi seçti.

Eğer olay gerçekten Deniz Bulutsuz’un anlattığı gibiyse ‘Fi’ dizisindeki Can Manay karakterinden oldukça etkilendiği anlaşılan Ozan Güven cephesinden ise henüz ses yok. Elbette olayın doğruluğunu, suç ve suçlunun cezasını yargı verecek. Ancak olayın sosyal boyutu yine can sıkıyor.

Hatırlayacak olursak o dönem aşk yaşadığı Ahmet Kural’dan dayak yiyen Sıla’nın soluğu mahkemede alıp, olayın gündeme gelmesiyle ünlü oyuncu kariyerinde büyük sıkıntılar yaşamış, reklam anlaşması olduğu markayla bağı kesilmiş ve yeni projeleri rafa kalkmıştı. Bakalım son dizisi ‘Babil’ ile büyük ses getiren Ozan Güven de Ahmet Kural’la aynı kaderi yaşayacak mı?

Bunların hepsi bir yana keşke kamuoyuna mal olmuş ünlü isimler bırakın bu tip haberlerle gündeme gelmeyi, tam aksine halka örnek olacak, hatta onların kötü davranış ve alışkanlıklarını tersine çevirecek yöndeki yaşam tarzlarıyla büyük kitlelere rol model olabilseler

Ne yazık ki günümüzde ‘sanatçı’ ünvanını almak çok kolay ama hakkını verebilmek bir o kadar zor.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X