Ünal Özbay
Ünal Özbay

Cem’le Serenay birbirine yakıştı mı?

Bu soruya verdiğiniz cevapları duyar gibiyim. Elbette aksini düşünenler mutlaka olacaktır ama öyle görünüyor ki büyük bir çoğunluk ne Serenay Sarıkaya‘yı Cem Yılmaz‘a, ne Cem Yılmaz‘ı Serenay Sarıkaya‘ya yakıştıramıyor. Bunun sebebi ilk bakışta ünlü çiftin arasındaki 18 yaşlık fark gibi görünse de asıl gerekçe bu değil…

Magazin dünyası bugüne dek arasında yaş farkı bulunan çok ünlü çifte tanıklık etti. Ama söz konusu çiftte öyle sanıyorum ki takılınan en son konu yaş…  Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya‘yı birbirlerine tamamlayan, uyumlu görünmelerini sağlayan tek bir özellik bile yok gibi. Ancak birlikte kameraların karşısına geçtikleri kısa anlardan anlaşılan Serenay Sarıkaya‘nın esprili erkekleri sevdiği… Serenay‘ın ağzı Cem‘in yanındayken hep kulaklarında.

*****

Peki bu ilişki kariyerlerinin zirvesinde olan bu iki ünlü ismin iş hayatına nasıl yansır? Son yapımı Karakomik Filmler‘le önemli oranda seyirci kaybına uğrayan Cem Yılmaz, öyle görünüyor ki geriye kalan kitlesinde de bir antipati yaratmış durumda. Cem‘in yeni ilişkisi, yeni projeleri gündeme geldiğinde kendisini izleyip izlememe ikileminde kalan seyircisindeki bu kararsızlığı olumsuz seçeneği işaretleme eğilimine sebep olabilir.

Gelelim Serenay Sarıkaya‘ya. Kısa süre önce Çağatay Ulusoy’un yurt dışında da yayınlanacak bir filmde Serenay Sarıkaya ile birlikte rol alma teklifini reddettiği haberlerini okuduk. Çağatay Ulusoy, oyunculuk başarısını şimdilik yeni ilişkisiyle gölgeleyen Serenay Sarıkaya‘nın kendisinden başka ona da zarar vereceğini düşünmüş olmalı ki, güzel meslektaşıyla birlikte kamera karşısına geçme fikrine sıcak bakmamış.

Dolayısıyla Serenay Sarıkaya için de Cem Yılmaz ilişkisi en azından şimdilik kariyeri açısından pek olumlu sonuçlar doğuracak gibi görünmüyor. Ancak gönül ferman dinlemez elbette. Aşk tüm zorluklara göğüs germekse, ünlü çiftin haklarındaki tüm bu eleştirilere (benimki de dahil) rağmen ilişkilerine ne kadar sahip çıkacaklarına zaman içinde hep birlikte tanık olacağız.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X