Ünal Özbay
Ünal Özbay

Eski sevgilinizin düğününe gider misiniz?

Magazin gündemi bir kaç geçen haftadan beri Burcu Esmersoy’un kendisinden boşandıktan kısa bir süre sonra yeni bir aşka yelken açtığı Berrak Tüzünataç’la tatile çıkan Berk Suyabatmaz’ın mutluluk dolu fotoğrafı beğenmesini konuşuyor. Her ne kadar Berrak Tüzünataç dost olmadıklarını söylese de; eski arkadaşıyla boşandığı eşinin aşk yaşamasını içerlediği her halinden anlaşılan Burcu Esmersoy’un ikilinin fotoğrafını beğenmekle kalmayıp bir de “Düğünlerine davet ederlerse gider oynarım” demesi aslında bu konuya ne kadar takıldığının en net göstergesi…

İkili ilişkilerin, aşkların hatta son dönemde evliliklerin bile giderek daha da laçkalaştığı ünlüler dünyasında durum böyleyken, Burcu Esmersoy’un eski eşinin düğününe davetiye beklemesi; şu soruyu da insanların kendisine sormasına sebep oldu; “Peki siz eski sevgilinizin düğününe gider misiniz?”

 

***

 

Belçim’den Elçin’e şık ayar

 

Türkiye’nin ilk kez Meryem Uzerli sayesinde işittiği ‘tükenmişlik sendromu’ teriminin ardından ünlü oyuncuların hep bir ağızdan dile getirdiği ortak şikayet; dizi sürelerinin uzunluğu ve buna bağlı zor ve uzun çalışma şartları oldu.

Bu işten servet kazanan başta Kenan İmirzalıoğlu olmak üzere bazı oyuncular bu duruma tepkilerini dizilerde eskisi kadar fazla rol almayarak gösterse de konuyla ilgili şikayetler hiç bitmedi. Bu noktada oyunculara kısmen hak vermekle birlikte, bölüm başına yani haftalık 30 ile 200 bin TL arasında değişen rakamlar kazanan başrol oyuncularının bu durumunu göz önünde bulundurduğumuzda daha rol aldığı ilk diziyle şöhret olup, hemen havaya giriveren ünlüleri ise anlamak gerçekten güç. Buna en net örnek Elçin Sangu. Geçtiğimiz günlerde çok yoğun çalışan dizi oyuncularını ‘pahalı ameleler’ olarak tanımlayan Sangu, içinde bulundukları durumu bu sözlerle anlatmak istemiş.

Hergün en az 8 saat (özel sektörde çoğu zaman daha da fazla) çalışıp, ay sonunu bırakın hayatı boyunca bile 120 ile 800 bin TL arasındaki rakamları bir arada göremeyecek durumda asgari ücretle çalışanların akşam evlerine döndüklerinde izledikleri diziler sayesinde bu rakamları kazanan bir oyuncu olan Elçin Sangu’ya en şık cevabı ise Belçim Bilgin vermiş.

Oyunculuk mesleğinin bir sanat dalı olduğunu hatırlatan Bilgin, bunun önce para için değil aşkla yapılacağını hatırlatmış. Dahası şartlarını, hikayesini, kadrosunu ve daha bir çok noktayı beğenmediğiniz bir teklifi kabul edip etmemekte size kalmış…

 

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X