Ünal Özbay
Ünal Özbay

Romantik prensin içinde meğer canavar yaşıyormuş!

Ayağında şalvarı, yüzündeki mahsun ifade, kendine has tarzıyla söylediği şarkılarla milyonların gözünde yıllarca Türkiye’nin en romantik adamı imajı çizdi Halil Sezai. Öyle ki, her halinde tavrında ve dolayısıyla müziğinde kalbindeki kırgınlık hiç geçmemiş aşk adamı sempatisini uyandırdı herkesin gönlünde.

Fakat romantik prensimiz Halil Sezai’nin dün gece ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerini hayretle ve dehşetle izledim. Tuzla’da sokakta çekim yaparken, yaşlıca bir mahalle sakinin kendilerine tepki gösterip, çekim yapılmasını istememesi sonucu yaşananlar Türkiye’de şiddet sorununun kadın-erkek, yaşlı-genç, ünlü ünsüz, eğitimli-eğitimsiz herkesin problemi olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Halil Sezai, çekim yapılmasını istemeyen yaşlı adamı öylesine darp ediyor ki, ne yumruklamaktan, ne tekmelemekten ne de kafa atmaktan bir an bile çekinmiyor. Halil Sezai’nin içindeki kin ve nefret, yıllarca gerek sahnede gerekse ekranlarda çizdiği melankolik, romantik adam imajının yanından bile geçmiyor.

Demek ki Halil Sezai, yıllarca bize müzisyenliğini değil, gerçek mesleği olan oyunculuğunu göstermiş. Konuyla ilgili son aldığım haber kendisinin göz altında olduğu yönünde… Yüksek ihtimalle tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalacak, hele ki darp edilen kişi şikayetinden vazgeçerse bu olay da benzerleri gibi unutulup gidecek.

Ama Halil Sezai’ye en büyük cezayı onu bugünlere getiren dinleyicileri verecektir, vermelidir…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X