Ünal Özbay
Ünal Özbay

Sen neler gördün 2019…

Ne yalan söyleyeyim 2019 biz magazin gazetecileri için oldukça yorucu bir yıldı. Sene boyunca magazin gündemini sarsan o kadar çok gelişme oldu ki, gerçekten yaşananları hem takip etmekte hem yorumlamakta hem de siz değerli okuyucularımıza en net şekliyle aktarırken tam anlamıyla yorulduk. Hadi gelin konuyu çok uzatıp sizi de yormadan 2019’a damga vuran magazin olaylarına şöyle bir göz atıp, yorumlayalım…

Can Yaman ve açıklamaları

Yılın son döneminde aklımızda kalan en magazinel ünlü şüphesiz Can Yaman. Yurtdışında gittiği her ülkede yabancı hayranları tarafından bir dünya starı gibi karşılanması bir PR çalışması, bir organizasyon başarısı olduğu tartışmaları sürerken, ünlü oyuncunun ‘fiyasko’ açıklamaları gündemi değiştiriverdi. Can Yaman’ın birlikte rol alacağı kadın oyuncularda yüksek libido beklediğini söylemesiyle aldığı tepkiler nedeniyle yurtdışına kaçıp bir süre kendini unutturması bir oldu.

Meltem Miraloğlu’nun evliliği

‘Hayat Devam Ediyor’ dizisinde canlandırdığı ‘çocuk gelin’ rolüyle tanındıktan sonra bir daha ne görüp ne duyduğumuz oyuncu Meltem Miraloğlu, sürpriz bir karar alarak Amerika’ya gitti ve burada kendisinden 48 yaş büyük 80 yaşındaki Patrick isimli bir Amerikalıyla evlendi. O dönem büyük bir çoğunluğun adını bile unuttuğu oyuncu bu hareketiyle elbette kendini eleştiri oklarının hedefine koydu. Bu konuda bir çok yorum yapıldı ama benden söylemesi sevgili Meltem Miraloğlu 2020’de Türkiye’ye dönüp jet hızıyla sbir dizide başrol oynarsa şaşırmayın…

Zerrin Özer’in evliliği

Usta sanatçı Zerrin Özer’in 36 saat süren evliliği eminim bir çok insanı kendi ailesinden biri bu hatayı yapmış gibi üzmüştür. Nikah masasına oturduğu Murat Akıncı’nın daha önce bir çok kadını dolandırdığı ortaya çıkmış ve sanatçı büyük şok yaşamıştı. Ama her şerde bir hayır vardır derler ya; öyle sanıyorum ki Zerrin Özer, yaşadığı bu tatsız olayın ardından Türk halkının kendisini ne kadar çok sevdiğini anlamıştır.

Şeyma Subaşı’nın kitabı

Acun Ilıcalı’nın boşandığı eşi Şeyma Subaşı, 2019’da ilk kitabı “Sadece Şeyma”yı çıkardı ve adeta yer yerinden oynadı. Eleştiri bombardımanı için zaten Şeyma’nın en küçük hareketini bekleyen kitleye büyük bir malzeme veren ünlü güzel, kitabında yaptığı hatalar ve ilginç söylemler de adından uzun süre söz ettirdi. Ama bence kitabı için Şeyma’ya bir teşekkür etmek gerekiyor. Neden mi? Kendisi lügata ‘Herkesi mutlu edemezsin. Çünkü sen pizza değilsin’ gibi özlü bir söz armağan etti.

Demet Akbağ eşini kaybetti

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Eşi Demet Akbağ kadar ünlü ve gündemdeki biri olmasa da Zafer Çika’nın ölümü tüm Türkiye’yi derinden üzdü. Belki de bir çok kişinin adını ancak ölümüyle öğrendiği Zafer Çika üzerinden milyonlar Demet AKbağ’ın acısını yürekten paylaştı.

Hadise ve Harbiye

2019’da Şeyma Subaşı gibi lügata yeni bir değim kazandıran bir başka ünlü de Hadise oldu. Harbiye konserinden bir fotoğrafını ‘Mekanın sahibi geri geldi’ notuyla paylaşan Hadise, farkında olmadan tüm magazin camiasını içine çektiği yeni bir tartışma konusu başlattı. Bu tartışmayla birlikte yalnızca müzik dünyasında değil sanatın hemen her alınında mekanın gerçek sahibi kim tartışması başladı.

Sıla ve Hazer Aman aşkı

Sıla ve eski sevgilisi Ahmet Kural arasındaki darp davası gündemdeki tazeliğini korurken aradan çok geçmeden bu kez ünlü popçunun Şef Hazer Amani’yle aşkı gündeme bomba gibi düştü. 2020’de evlenmeleri beklenen çifti birbirine yakıştıranlar kadar en az benim gibi yakıştıramayanlar da çoğunlukta…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X