Ünal Özbay
Ünal Özbay

Sevcan Yaşar’ın şaşırtan dövmeleri

Rol aldığı dizilerle tanınan ekranların güzel oyuncusu Sevcan Yaşar‘ın instagram hesabından yaptığı son paylaşımı gerçekten de bir hayli dikkat çekici. Neredeyse tamamı dövmeyle kaplı sırtını gösteren fotoğraf karesiyle ünlü oyuncu, bir çok kişinin bilmediği yönünü ortaya çıkardı. Elbette bu kare; yoğun bir eleştiri yağmurunu da beraberinde getirdi.

Yaşar’ın bir çok takipçisi, bu denli çok dövmenin kendisine yakışmadığının yanısıra bir oyuncunun bu kadar fazla dövme yaptırmasını canlandıracağı roller açısından olumsuz karşıladı. Ancak bu duruma güzel oyuncunun cevabı gecikmedi. “Bugüne dek sırtımdaki dövmeleri hiç farkettiniz mi?” diye soran Yaşar, gerektiğinde fondotenlerle bu dövmelerin kolayca kapatabildiğini savundu.

Peki gerçekten de bir oyuncu icra ettiği meslek gereği kendi vücudunda (dövme vs gibi) değişiklikleri yapmalı mı? Bu durum canlandıracağı karakterlere olumsuz etki eder mi? Sevcan Yaşar’ın bu paylaşımı belki de kendisi bile farkında olmadan magazin dünyasında yeni bir polemik konusunun fitilini ateşleyecek gibi görünüyor.

Defne’den Serenay’a mesaj mı?

Cem Yılmaz’la aşk yaşayan Serenay Sarıkaya’nın son dönemde aldığı fazla kilolar, güzel oyuncunun hamile olduğu yorumlarına yol açmıştı. Hatta Sarıkaya’nın her seferinde beraber sevgililerine benzediği, kilolarının da Cem Yılmaz’la birlikte olmasının sonucu olduğu yorumları bile yapılmıştı.

Magazin gündemi Serenay’ın kilolarını hamile mi değil mi? diye yorumlayadursun, Cem Yılmaz’ın eski sevgilisi Defne Samyeli’nin bikinili paylaşımı ise gündeme bomba gibi düştü. 48 yaşındaki Samyeli’nin genç kızları hatta mankenleri bile kıskandıran fiziği, sanki henüz 29’unda olan Serenay Sarıkaya’nın son haline yapılmış bir atıf gibi görünüyor.

Defne Samyeli, Serenay Sarıkaya için kendisini terkeden Cem Yılmaz’a bir mesaj mı veriyor bilinmez ama ünlü güzel yıllardır korumayı başardığı kusursuz görüntüsüyle gerçekten de alkışı hakediyor.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X