Ünal Özbay
Ünal Özbay

Tayfun, Acun’un intikam planı mı?

Acun Ilıcalı’nın televizyonculuk kariyerinin en önemli yapıtaşı Survivor, ünlüler-gönüllüler kadrosuyla yeniden başlıyor. Yarışmanın bu seneki ünlüler takımının en dikkat çeken isimlerinden biri ünlü sanatçı Emrah’ın yıllarca inkar ettiği Bursa’da yaşayan oğlu Tayfun.

Uzun seneler sesini babasına duyurmak için çırpınan, geçtiğimiz yıllarda da Seda Sayan’ın evlilik programına katılarak popülerliğini artıran Tayfun, sürpriz bir şekilde Survivor’a gidiyor. Peki ama Acun Ilıcalı’nın büyük bir dikkat ve reyting hassasiyetiyle kurduğu Survivor takımında Tayfun’un da yer almasının en önemli sebebi ne?

Malum Acun Ilıcalı’nın özellikle Survivor’a götürüp, sihirli bir dokunuş yaptığı neredeyse herkes yarışma sonrası bu işin ekmeğini fazlasıyla yiyor. Hatırlarsanız Acun Ilıcalı’nın ekrandaki bir başka önemli formatı O Ses Türkiye’de yarışmacıların kendi eserlerini seslendirmelerine çok kızan Emrah, Acun Medya’ya dava açmış ve kazanmıştı. Dava sonucuna göre o günden bu yana yarışmacılar Emrah’a ait şarkıları telif söyleyemiyor.

Bu duruma oldukça içerlediği dikkatten kaçmayan Acun Ilıcalı’nın Emrah’a misilleme olarak Tayfun’u Survivor’a götürmesi bir intikam planı komplo teorisi olarak karşımızda duruyor. Hoş gerçek böyle olsa da olmasa da; Emrah’ın yıldızının bir türlü barışmadığı oğlu Tayfun’un ekranlarda popülaritasenin giderek artmasına bozulacağı çok açık.

Cem bu işi iyi biliyor

Magazin gündemi yılın aşkı Cem Yılmaz’la Serenay Sarıkaya’nın ilişkisine kilitlenmiş durumda… Peki bu yeni ilişkiye biz şaşırdık mı? Kendi adıma cevap vermem gerekirse; hayır. Çünkü Cem Yılmaz, her zamanki iletişim zekasıyla kamuoyunu bu ilişkiye öylesine zekice hazırladı ki; eminim genel olarak bu aşkı kimse garipsemedi.

Eskiden genelde bu tür dedikodular karşısında çok daha agresif tavırlar sergileyen Cem Yılmaz, bu defa sessizliğini korumayı başardı. Aşkı ne yalanladı, ne de itiraf etti.

Kısa süre sonra İbrahim Selim’in şov programında Serenay Sarıkayayı stalklamasıyla ilgili yatığı espride şakayla karışık aslında yeni ilişkisinin ilk sinyallerini çok ustaca vermişti.

Ve aşkın ortaya çıktığı Yunanistan’daki fotoğraflar. Cem Yılmaz bu ilişkiyi tamamen gizli yaşamak istese tatil için Yunanistana mı gedirdi?

Gerek Türk nüfusun yoğun olarak yaşadığı, gerekse komşu ülkede de tanınacağı ihtimallerini gözardı etmeyecek kadar zeki biri Cem Yılmaz. Tüm bu detayları bir araya getirdiğimizde aslında Cem Yılmaz’ın da bu ilişkiyi kamuoyundan saklama niyetinde olmadığını ancak haberi alıştıra alıştıra vermek için bir yol izlediğini anlamak ta güç değil…

 

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X