Ünal Özbay
Ünal Özbay

Yılbaşı gecesine hazır mısınız?

Sizi bilmem ama 2019 benim için öylesine hızlı geçti ki; yıl ne ara bitti anlayamadım doğrusu.
Malum yılbaşı gecesi eğlence hayatı için önemli tarih.
Eğlence mekanları gerek hazırladıkları programlar, gerekse verecekleri hizmet kalitesiyle bu gece iddialarını ortaya koyacaklar.

***

Bu yılbaşı gecesi için günler öncesinden hazırlıklara başlayan Bursa ve Uludağ’daki mekanları gerçekten de ciddi bir sınav bekliyor.
Hoş her ne kadar bu bir sınav olsa da, herhalde bütün mekanlar yılbaşı gecesini iple çekiyorlar. Çünkü en mütevazisinden en lüksüne o gece bütün eğlence mekanları büyük ölçüde tıklım tıklım dolacak.
Tabii bu noktada bugünlerde en çok merak edilen ve çevremden bana gelen tek soru ise, ‘Yılbaşı gecesi nerede ne kadara eğlenebiliriz?’ oluyor…

***

Bu özel gece için size bir çok seçenek sunup, hatta aralarında mukayeseler yapmak bile isterdim ama ne yazık ki son bir kaç yıldır Bursa’da yılbaşı geceleri çok ta iddialı geçmiyor. Eskiden bir çok ünlü sanatçının sahne almak için akın ettiği Bursa’da, artık Uludağ da dahil olmak üzere bu bakımdan ne yazık ki pek seçenek yok.
Ama 2020’ye keyifle, çok eğlenerek ama en önemlisi de kaliteli bir geceyle girmek isteyenlere bu sene için nokta atışı bir önerim olacak.
Yılbaşı için Bursa’nın tanınan ve sevilen sanatçısı Burak Şenöz’ün orkestrasıyla sahneye çıkacağı, çok özel menü eşliğinde eğlenceli bir program hazırlayan Mercure Otel, o gece için çok iddialı.

***

Otelin Mutfak Şefi Sait Kaplan’ın hünerli ellerinden çıkan yılbaşı özel menüsüne şöyle bir baktığımda; ara sıcak olarak ıspanak ve dağ mantarlı kişloren, ana yemekte tane karabiber soslu dana madalyonları, tatlı olarak sıcak çikolatalı kek vanilyalı dondurma ve gecenin finalinde ise işkembe & mercimek çorbası gözüme çarpıyor.
Şahsen ben geçen yılbaşı gecesi ordaydım ve gerek hazırlanan programdan, gerek hizmet kalitesinden, gerekse yemeklerden çok memnun kaldım.
Eğer yılbaşı gecesi için hala ne yapacağınıza karar veremediyseniz bence Mercure Otel’i seçeneklerinizin arasına almanızda fayda var.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X