Yeni MYO en iyisi olacak

Orhangazi Üniversite Yapma ve Yaşatma Derneği 2. olağan genel kurulunda yeni yönetimini seçti ve bugüne kadar Yeniköy Yerleşkesi’nde inşaatı biten Orhangazi Asilçelik Meslek Yüksek Okulu binası ile ilgili gelişmeler üyelere aktarıldı.

Yeni MYO en iyisi olacak

2013’te emekliye ayrılan dönemin ilçe kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer başkanlığında kurulan derneğin genel kurulunda konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’nin meslek yüksek okulu yanında bir fakülteyi de kaldıracak güce sahip olduğunu, özel bir üniversitenin ise araştırma yaptığını öne sürerek, “Meslek Yüksek Okulu ilçemiz için önemli bir kurum. Kız ve erkek öğrenci yurdu girişimlerimiz ile dünyaya açılan penceremiz olacak. Bugüne kadar derneğe emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. UÜ Orhangazi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Birol Taş ise, “İlçemiz meslek yüksek okulu Bursa’daki MYO’lar içinde fiziki olanaklar açısından en kötüsü, ancak yenisi yapılıp hizmete girdiğinde en iyisi olacak” şeklinde konuştu. 

AÇIK OYLA BELİRLENDİ

Divan Başkanlığını Sibel Binici’nin üstlendiği toplantıda 2007 yılındaki ilk ataktan bugüne kadar geçen süreçte atılan adımları üyelere aktaran dernek üyesi Nizamettin Taylan Alkan, yeni bina ile ilgili gelişmeleri detaylarıyla verdi. Yönetim ve denetim kurulu ile raporlar ibra edildi, yeni yönetim kurulu da açık oyla belirlendi. Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz başkanlığındaki yeni yönetimde asil üye olarak Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan,  MYO Müdürü Doç. Dr. Birol Taş, İsmail Özbey, OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu, Erol Hatırlı, Nizamettin Taylan Alkan, Mehmet Ercan, İsmail Akoğlu ve Bilsay Pastakkaya asil üye olarak yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X