Yeni oyuncular bizi motive ediyor

Burak Kapacak, transferlerle birlikte güzel bir sezon geçireceklerini söyledi. 

Yeni oyuncular bizi motive ediyor

Fenerbahçe karşısında takımın ikinci golünü atan Burak Kapacak zor bir hazırlık maçı oynadıklarını ancak mücadelenin kendileri adına iyi geçtiğini söyledi. İyi bir oyunla galibiyet aldıklarını vurgulayan genç oyuncu, ‘Üzerine her hafta koyarak, iyi bir oyunu sürdürmek istiyoruz. Ligde de kazanmak istiyoruz. Yeni transferler, yeni ağabeylerimiz de geldi. İnşallah onlar da çok çabuk adapte olacak çünkü çok deneyimli oyuncular’ dedi. 

Gole hasrettim

Yeni transferlerle birlikte forma rekabetinin arttığını ifade eden Burak Kapacak, ‘Yukarı doğru tırmanacağız. Bizim için forma rekabeti çok daha iyi, performans için forma rekabeti olmak zorunda. Biz genç oyuncularız, yeni transferlerin gelmesi bizi ayrıca motive ediyor çünkü çok bilgililer. Onların katkılarıyla çok güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Gol açılışını yaptım, devamı gelir inşallah, gole hasrettim” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X