Yeni Yıldırım, mahalle konaklarıyla gelişiyor

Yıldırım’ın ideal şehir konumuna gelmesi adına çalışmalarına hız veren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mahalle konaklarının toplumsal kalkınmada önemli rol oynayacağını ifade etti.

Yeni Yıldırım, mahalle konaklarıyla gelişiyor

İlçede gerçekleştirdiği projelerle vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı sağlayan Yıldırım Belediyesi, Kazım Karabekir ve Beyazıt mahalle konaklarını vatandaşların kullanımına açarak başarılı hizmetlerine yenilerini ekledi. 

Mahalle konaklarının Yıldırımlıların sosyalleşmesinde önemli katkılar sunan yapılar olduğunu söyleyen Edebali, “Konaklarımızın içinde muhtarlığın yanı sıra önemli hizmetler de veriyoruz. Kreş, hanımlar lokali gibi oluşumların yanında eğitim salonlarını da bünyesinde barındıran mahalle konaklarımız bulunduğu bölgeye artı değer katıyor” dedi.

Yıldırım’ın gelişmesi adına önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini söyleyen Edebali, ”Yaptığımız tüm hizmetleri stratejik bir şekilde planlayarak gerçekleştiriyor, ideal şehir hedefine doğru her gün yeni bir adım atıyoruz” diye konuştu.

Yeni Yıldırım’ın hak ettiği konumuna gelmesinin mahallelerdeki toplumsal kalkınmayla gerçekleşeceğini dile getiren Edebali, “Kadim medeniyetimizden aldığımız güçle bunu gerçekleştirecek potansiyele sahibiz. Mahalle konaklarımız da vatandaşlarımıza sunduğumuz eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel hizmetlerle ‘ideal şehir Yıldırım’ hedefine en kısa sürede ulaşacağız” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X