Yerli otomobil Bursa ulaşımını ve imarını nasıl etkiler?

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yerli otomobilin üretimiyle birlikte Bursa’nın ulaşımı ve imarıyla ilgili konuların nasıl etkileneceğine ilişkin geniş kapsamlı bir değerlendirme yaptı.

Yerli otomobil Bursa ulaşımını ve imarını nasıl etkiler?

Masanın başında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank var, yanında Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş oturuyor. AK Parti Bursa Milletvekilleriyle İl Başkanı Ayhan Salmanda masada. Ziyarette Aktaş mayıs ayında temeli atılacak yerli otomobilin kentin ulaşımına ve imarına etkilerine ilişkin ayrıntılı bir sunum yaptı. Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ziyaretinde de FSM’deki hastane alanını istedi…

Toplantıdaki detayları, Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugünkü köşesine taşıdı.

Başkan’dan Bakan’a: Yerli otomobil kent ulaşımı ve imarını nasıl etkiler?

Masada Bursa vardı… AK Parti milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Mustafa Esgin, Müfit Aydın, Ahmet Kılıç, Osman Mesten, Zafer Işık, Vildan Yılmaz Gürel ile AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman hazırdı.

Evsahibi konumundaki Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank masanın başındaki yerini almıştı.

Yanında da Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş oturuyordu.

Ayrıca…

Başkanvekili Gülten Kapıcıoğlu ile Kültür A.Ş. Genel Müdürü Fehim Ferik belediyeyi temsil ederlerken, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Latif Deniz de kentin bürokratı olarak oradaydı.

Toplantıda…

Başkan Aktaş kentin sanayi haritasıyla ilgili ayrıntılı bir bilgilendirme yaptı.

Özellikle de…

Organize Sanayi Bölgeleri’nin kapasiteleriyle mevcut durumları arasında karşılaştırmalı bilgi verirken, Bakan Varank’a ulaşıp yardım isteyen 2 firmanın talebiyle ilgili değerlendirmeleri alternatifleriyle birlikte aktardı.

Ardından…

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X