Yetenek ordusu

Orhangazi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen Orhangazi Sporda Geleceğini Planlıyor isimli proje muhteşem bir ödül töreniyle noktalandı.

Yetenek ordusu

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürlüğü, Orhangazi Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Orhangazi Sporda Geleceğini Arıyor projesi muhteşem bir törenle tamamlandı. Branşlara göre belirlenen 300 öğrenci için İlçe Spor Salonu’nda renkli bir tören düzenlendi. Proje kapsamında ilçedeki tüm ilkokulların 3 ve 4. sınıflarında öğrenim gören toplam 2 bin 74 öğrencinin içinden taranarak çıkan 300 yetenekli minik, 11 branşa yöneltilirken, öğrencilerin hangi branşlara yöneltildiği törende açıklandı. İlçe Spor Salonu’ndaki törende Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Fedai Din, Gemlik Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Ahmet Adil Tunç’un yanısıra öğrenci velileri de hazır bulundu. 

İMKAN SAĞLIYORUZ

Törende her kategoride ilk 10’a giren geleceğin sporcu adaylarına madalya, sertifika ve ödülleri ilçe protokolü tarafından verildi. Orhangazi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Kaya’nın açışı ile başlayan törende, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, “Sporda güzel şeylere imza atıyoruz. Spora gönül veren gençlerin idealleri doğrultusunda ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Orhangazi Belediyesi bünyesindeki 7 branşta spor yapma imkanı sağlıyoruz. Bu çalışmanın önemini de biliyoruz. Bu gençler arasından şampiyonlar çıkacağına inanıyorum” diye konuştu. Programda ayrıca projeye destek olan okul müdürlerine ve projeye katkı sunanlara da birer teşekkür belgesi verildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X