Yıldırım metrosu için heyecanlandıran açıklama

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Yıldırım metrosu için hükümet desteğinde bir sıkıntının olmadığını belirterek, ekim ayında temel atma hedefiyle mühendislik projesi çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Yıldırım metrosu için heyecanlandıran açıklama

Olay Gazetesi yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugünkü köşesinde, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’ın seçimlerde Bursa olarak izleyecekleri stratejiyi ve Yıldırım metrosu hakkındaki heyecan veren sözlerini aktarıyor.

Salman, kent yatırımları arasındaki Yıldırım metrosu için hükümet desteğinde bir sıkıntının olmadığını belirterek, ekim ayında temel atma hedefiyle mühendislik projesi çalışmalarının sürdüğünü söylüyor.

Ayhan Salman ayrıca, bayram sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da miting için Bursa’ya gelmesini beklediklerini bildiriyor.

Salman’ın heyecan veren sözleri: Yıldırım metrosunda sıkıntı yok!

Söze… “Bursa ile ilgili çok güzel planlarımız var” diye başladı. AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman bu sözlerinin hemen ardından da, geçtiğimiz cumartesi günü Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ın da katıldığı ve Bursa’da ilk kez yapılan Ulaşım Koordinasyon Toplantısı’nı anımsattı.

Öncelikle de şu bilgiyi verdi:

“Aslında bu toplantıyı 1 ay kadar önce planlamıştık ve gerekirse Ankara’da yapacaktık. Fakat Ulaştırma Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’ın cenazesi olunca ertelenmişti. PTT araç teslimi törenine gelince de Bursa’da yaptık.”

Ardından…

“Bursa için çok verimli geçti” dedi ve ele alınan konuları sıraladı:

“Metromuzu konuştuk. Sayın Bakanın basın toplantısında da ifade ettiği gibi şehir içi ulaşımla ilgili çalışmaları gözden geçirdik. Hızlı tren, dağ yolu, otoyol her şeyi ele aldık.”

Bu noktada…

Toplantıda yapılan değerlendirmelerden “çalışmaların çok hızlı ilerlediği” sonucu çıktığını vurguladı ve şu çağrıyı yaptı:

“Samimi olarak söylüyorum, Bursa ile ilgili çok güzel planlarımız var. Bunun için de vatandaşın desteği çok önemli. Çünkü bu süreci hep birlikte yürüyoruz. O nedenle de Bursalıların desteklerini istiyoruz.”

Sözün tam burasında…

Son dönemin konuşulan ve her konuşulduğunda da heyecan duyulan projesi Yıldırım metrosunu sorduk.

Yazının tamamını okumak için tıklayın

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X