Yıldırım’ın gözü zirvede

Lider Batman Petrolspor’u devirerek moral bulan Bursa ekibi Yıldırımspor kendine güveniyor…. Teknik Direktör Fazlı Tan, “İnşallah daha da iyi bir oyun ortaya koyarak galibiyetlere devam edip play-off potasına girmek istiyoruz. Alınacak sonuçlara göre farklı şeyler de konuşabiliriz.” dedi.

Yıldırım’ın gözü zirvede

Emre KURTBAY

Lider Batman Petrolspor’u 90+4. dakikada bulduğu penaltıyla 1-0 mağlup ederek TFF 3.Lig 1.Grup’ta ikinci yarıya galibiyetle başlayan Bursa Yıldırımspor’da gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak Belediye Kütahyaspor maçına çevrildi. Mavi beyazlı ekipte Teknik Direktör Fazlı Tan, Batman Petrolspor galibiyetinin kendilerine olan güvenlerini artırdığını ve bu güvenle zorlu Kütahya deplasmanında da kazanarak zirve yürüyüşlerine devam etmek istediklerini söyledi.

KAZANMAYI HAK ETTİK

Galibiyeti hak ettiklerini ve savunmada da çok iyi işler yaptıklarını aktaran Fazlı Tan, “Zor ve önemli bir maçtı. İyi hazırlandık. Hak ettiğimizi düşünüyorum. Hiç pozisyon vermedik. Savunma noktasında mükemmele yakındık. Yakaladığımız net pozisyonlar vardı. Maçı daha erken koparabilirdik. Penaltıdan da olsa attığımız golle lideri yendik. Takımımız adına önemli bir galibiyetti. Moral bulduk.” şeklinde konuştu.

FARKLI ŞEYLER DE KONUŞABİLİRİZ

Öncelikli hedeflerinin play-off’a kalmak olduğunu ancak alınacak sonuçlara göre daha da fazlasının olabileceğini belirten deneyimli isim, “Bu galibiyetin özgüveniyle önümüzde iki zorlu maç daha var. İnşallah daha da iyi bir oyun ortaya koyarak galibiyetlere devam edip play-off potasına girmek istiyoruz. Alınacak sonuçlara göre farklı şeyler de konuşabiliriz. Batman strese de girebilir. Biz dahil arkadan ciddi takımlar geliyor.” dedi.

NASIL OYNAYACAKLARINI BİLİYORUZ

Pazar günü deplasmanda oynayacakları Belediye Kütahyaspor maçı için gerekli analizleri yaptıklarını ve iyi bir sonuçla Bursa’ya dönmek istediklerini kaydeden Fazlı Tan, “Bu hafta Kütahya deplasmanından da istediğimiz sonucu alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Nasıl bir oyun ortaya koyduklarını biliyoruz. Önlemlerimizi alacağız. Zaaflarına yönelik stratejileri geliştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

İKİ TAKVİYE DAHA OLABİLİR

Fatih Ateş’in Batman Petrolspor maçında sakatlanıp uzun süre sahalardan uzak kalacak olmasından dolayı kanada transfer düşündüklerini ve ek olarak orta sahaya da bir takviye yapabileceklerini dile getiren Tan, “Başkanımızla ve yönetimimizle görüştüğümüzde her anlamda destek oluyorlar. 8 Şubat’a kadar transfer devam ediyor. Fatih’in yerine takviye düşünüyoruz. Araştırmalarımız devam ediyor. Final paslarını iyi atabilen bir orta saha arayışımız da var.” diye konuştu.

Fatih Ateş’ten kötü haber

Batman Petolspor ile oynanan maçta rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında acı içerisinde yerde kalan ve gözyaşları içerisinde sahayı terk eden Yıldırımspor futbolcusu Fatih Ateş’ten kötü haber geldi. 22 yaşındaki kanat oyuncusunun çapraz bağlarının koptuğu ve en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X