Yıldırım’ın yolları güzelleşiyor

Yıldırım Belediyesi, parke taşı ve bordür taşı döşeme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yıldırım’ın yolları güzelleşiyor

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Şükraniye, Vatan, Değirmenönü ve Değirmenlikızık mahallelerinde parke taşı ve bordür taşı döşemelerini tamamladı.

​Yıldırım’da ulaşımın daha rahat ve daha modern bir şekilde sağlanması için ilçedeki cadde ve sokakların asfaltlanması yanında diğer hizmetlerinde karşılandığını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yaşanabilir Yıldırım’ı oluştururken her alanda gerçekleştirdiğimiz yenileme çalışmaları, yollardaki asfaltlama çalışmalarının yanında parke ve bordür taşı döşeyerek devam ediyor. Göreve geldiğimiz 2014 yılının mart ayından bu yana ilçemizde bulunan 69 mahalleye toplam 33 bin 630 metrekare bordür, 22 bin 275 metrekare parke taşı döşedik. Hedefimiz Yıldırım’da bozuk ve modernlikten uzak yolları ve kaldırımları günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak düzeye ulaştırmak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X