Yıldızlar taç giydi!

Okullararası Voleybol Erkekler 1. Küme’de son 3 yılın il birincisi Zafer Ortaokulu, kupayı yine kimseye kaptırmazken ikinci İshakpaşa, üçüncü ise Adnan Türkay Ortaokulu oldu.

Yıldızlar taç giydi!

TOLGA ÖZTAŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Yıldız Erkeler Voleybol 1. Küme’de şampiyon Zafer Ortaokulu oldu. BTSO Eğitim Kampüsü’nde düzenlenen 4’lü finallerde tüm rakiplerini yenerek kupaya uzanan kırmızı beyazlılar üst üste 4. yılında da mutlu sona ulaştı. İkincilik maçında ise İnegöl İshakpaşa Ortaokulu ile Osmangazi Hamitler Adnan Türkay Ortaokulu karşı karşıya geldi.

Büyük çekişme

BTSO Eğitim Kampüsü Spor Salonu’nda oynanan maç büyük heyecana sahne olurken, zorlu mücadeleyi 3-2’lik skorla İnegöl İshakpaşa Ortaokulu kazandı. Bu sonucun ardından Osmangazi Hamitler Adnan Türkay Ortaokulu üçüncülüğü elde ederken, İnegöl Özel Safvet Ortaokulu ise organizasyonu dördüncü olarak tamamladı. Oynanan final maçlarının ardından öğrencilere madalya ve kupalarını okul müdürleri takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X