Yılın ‘EN’lerine ödül

GQ dergisi tarafından, dünya çapında 20 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘GQ Türkiye Men of The Year’ ödül töreni yapıldı.

Yılın ‘EN’lerine ödül

Törende, 2015’te başarıları ve tarzlarıyla dikkat çekenlere ödülleri takdim edildi. Tören öncesi konuşan dergi genel yayın yönetmeni Okan Can Yantır, ‘Bu sene dördüncüsünü düzenlediğimiz gecede 13 kategorimiz var. Yurt içinden ve yurt dışından önemli isimler geldi’ dedi.

 

Barcelona’da oynayan ve ‘Yılın Adamı’ seçilen Arda Turan, alınan her ödülün teşvik edici olduğunu söyledi. Gecede ödül alan tek kadın olan şarkıcı Sıla da bir erkek dergisinden ‘yılın kadını’ ödülünü almanın çok güzel olduğunu vurguladı. Gecede Cem Yılmaz ‘Yılın İkonu’, Emin Alper ‘Yılın Yönetmeni’, Norman Reedus ‘Yılın Uluslararası Aktörü, Cedi Osman ‘Yılın Sporcusu’, Rıfat Elhadef ‘Yılın Stil Sahibi Erkeği’, Mete Atatüre ‘Yılın Sıradışı Başarısı’ ve Faruk Süren de ‘Stil İkonu’ ödüllerine layık görüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X