Yılmaz dünya beşincisi

Bursa Yıldız Kulaçlar Kulübü sporcusu Ceyda Yılmaz, 200 metre çift palet branşında dünya beşincisi olmayı başardı.

Yılmaz dünya beşincisi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yapılan Paletli Yüzme ve Monopalet Kulüpler Dünya Kupası’nda mücadele eden Bursa Yıldız Kulaçlar Spor Kulübü başarılarına bir yenisini daha ekledi. Genç sporcu Ceyda Yılmaz, 200 metre çift palet branşında dünya beşincisi olmayı başardı. Daha önce kulübün yüzücülerinden Ceren Şahin ile antrenör Murat Konak da, Genç Milli Takım’la birlikte Yunanistan’daki Balkan Yüzme Şampiyonası’nda milli forma giymenin mutluluğunu yaşamıştı.

YENİ HEDEF FRANSA

Bursa Yıldız Kulaçlar Spor Kulübü olarak kısa süre içerisinde önemli başarılara imza attıklarını belirten antrenör Murat Konak, “Sporcumuz Ceyda Yılmaz’ın dünya beşinciliğini çok önemsiyoruz. Çok kısa zamanda böyle bir başarıyı elde etmemizin haklı gururunu yaşıyoruz. Temmuz ayında Fransa’da yapılacak Dünya Şampiyonası’ndan madalya ile döneceğiz. Yeni gelişen bir branş olan paletli yüzme ve monopalet yarışları için istekli tüm sporcu adaylarını kulübümüzün bünyesine katılmaya davet ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X