Baş döndüren trafik

Kulübe sürekli ihtarname çeken Aziz’e alacağı olan 470 bin Euro resmi tatil olmasına rağmen ödendi 

Baş döndüren trafik

Serbest kalma tehlikesi doğan tecrübeli futbolcu için önce Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman’la görüşüldü. Ardından avukatlar ‘Resmi tatil olmasına rağmen bu para yatırılmalı’ deyince, Denizbank’la görüşüldü ve tehlike şimdilik savuşturuldu. 

Bursaspor’da Aziz Behich için dün oldukça hareketli saatler yaşandı…Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven’a transferi gündemde olan tecrübeli futbolcu bir süredir alacakları için kulübe ihtarname gönderiyordu. Ali Ay yönetimi, dün resmi tatil olmasına rağmen Aziz’e alacağı olan 470 bin Euro’yu ödedi. Sözleşmesindeki madde gereği serbest kalma tehlikesi doğan deneyimli futbolcu için tehlike şuan  savuşturulmuş oldu. 

AVUKATLAR UYARDI

Yeşil beyazlıların son yıllardaki en istikrarlı isimlerinin başında gelen Aziz için Başkan Ali Ay’ın Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman’la bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. Türkiye’de resmi tatil olması nedeniyle sözleşmedeki maddelerin yürürlüğe girip girmeyeceği konusunda Orman’la fikir alışverişinde bulunan Başkan Ali Ay’ın avukatlarla da yaptığı temasların ardından paranın yatırılmasınin şart olduğu konusunda uyarıldığı belirtildi. 

RESMİYET KAZANACAK

Yaşanan bu gelişmenin ardından Başkan Ali Ay’ın Denizbank Genel Müdürü ile temas kurduğu ve resmi tatil olmasına rağmen Aziz’e alacağının yatırıldığı ifade edildi. Bu arada tecrübeli futbolcu için PSV ile temaslar devam ediyor. Bursaspor’un sözleşme uzatma teklifine olumlu yanıt vermeyen Aziz için Hollanda temsilcisinin 2 milyon Euro bonservis ücreti vermesi durumunda transferin resmiyet kazanması bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X