‘Başkanımla okuyorum’ etkinlikleri genişliyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçedeki ilkokul öğrencileri ile gerçekleştirilen ‘Başkanımla okuyorum’ etkinlikleri kapsamında Ortasarıbey Mahallesi’ndeki Serkan Argın İlkokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi. 

‘Başkanımla okuyorum’ etkinlikleri genişliyor

Öğrencilerle birlikte kitap okuyan Belediye Başkanı Ali Özkan, eğitime önem verdiklerini ifade etti.

Bu zamana kadar, ilçede çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Özkan, “Kitap okumanın giderek köreldiği ve yerini sanal ortamların aldığı günümüzde, hala kitap okuma alışkanlığını sürdüren arkadaşlarımız elbette var. Bizler bunların çoğalması için böyle bir etkinlikte buluştuk’ dedi.

İlçe merkezi ve tüm kırsaldaki öğrenciler ile kitap okuma etkinliğini genişleterek sürdürmeye kararlı olduklarını dile getiren Özkan, hızlı okuma ve okuduğunu anlama ile bu bilgilere yorum getirebilme alışkanlığının, erken yaşlardan itibaren mutlaka kazanılması gerektiğini kaydetti. Bu alışkanlığın hayatın tüm evrelerinde başarıya ulaşmak ve diğer ülke gençleri ile rekabet edebilmek adına vazgeçilmez gereklilik olduğunu ifade eden Özkan, öğrencilere çeşitli okuma kitapları hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X