Belediyeden akıl ve zeka oyunları sınıfı

Gemlik Belediyesi tarafından 11 Eylül İlkokulu’na yapılan akıl ve zekâ oyunları sınıfı törenle açıldı.

Belediyeden akıl ve zeka oyunları sınıfı

Açılışa Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Adnan Uluğ’un yanı sıra okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

11 Eylül İlkokulu Okulu Müdürü Abdülillah Bilir, akıl ve zekâ oyunları sınıfında öğrencilerin öğrenirken eğlenebileceğine de dikkat çekerken, çevreci faaliyetler, atık yağ ve atık pil toplama projelerini de desteklediklerini kaydetti. 

Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, “Belediye olarak bütün olanaklarımızı geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız için seferber ediyoruz. Geleceğimizi şekillendirecek olan öğrencilerimize sonuna kadar güveniyor ve her koşulda onların yanlarında oluyoruz. Amacımız ülkemizin geleceğine yön verecek nesiller yetiştirmek. Sadece bugünümüz için değil, geleceğimiz için de çalışıyoruz” diye konuştu. Yılmaz, sorumlu öğretmenlerden bilgi alırken, öğrencilerle zekâ oyunları oynayıp sohbet etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X