Birlikte Bursa’yı geleceğe taşıyacağız

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Birlikte Bursa’yı geleceğe taşıyacağız

Mudanya Belediyesi Başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Aktaş, Türkyılmaz’ın ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, “Mudanya halkının oylarıyla ikinci kez göreve seçilen Mudanya Belediye Başkanı’mıza başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Mudanya ve Bursa’ya neler yapabileceğimiz ile ilgili istişarelerde bulunduk. Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin uyumu ve ahengi, şehrin genel anlamda faydası için önemli. Bu ortamı her zaman tesis etmeye çalışacağız” dedi.

“KENT İÇİN ORTAK DÜŞÜNMEK ÖNEMLİ”…

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da Başkan Aktaş’ı seçimden dolayı tebrik ederek, “Başkanımızı seçimdeki başarısından dolayı kutluyor, eni dönemde başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Bursa’yı bir bütün olarak, tüm ilçeleriyle beraber geleceğe taşımak gibi bir sorumluluğumuz var. Mudanya olarak üzerimize düşen sorumluluklarımızı eksiksiz yerine getirmeye çalışacağız. Hem kentimiz hem de ülkemiz için birlikte kafa yormak, konuşabilmek, düşünebilmek çok önemli’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X