Bozbey’in horon coşkusu 

Gürsu’da 3. Hamsi ve Yöresel Ürünler Festivali’ne katılan Nilüfer Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, vatandaşlarla birlikte horon tepti, mangalın başına geçerek hamsi pişirip ikram etti.

Bozbey’in horon coşkusu 

Gürsu Trabzonlular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği  Hamsi ve Yöresel Ürünler Festivali’ne katılan Bozbey, Karadenizli vatandaşların coşkusuna ortak oldu. 

“KARADENİZ BİR KÜLTÜR”…

Karadeniz’in bir kültür olduğunu vurgulayan Bozbey, Karadenizliler’in yöreyi ve yöresel ürünlerin tanıtılması konusunda ilerlediğini söyledi. Bozbey, “Karadenizliler, turizm konusunda çok ilerlemiş. Bursa, maalesef bu konuda zayıf kaldı. 1 Nisan’dan sonra inşallah Bursa’yı, turizm konusunda da gülümseteceğiz. Bursa’nın tarihi, kültürü, doğası ve çok güzel ürünleri var. İnşallah bunları tüm dünyaya tanıtmak, bizlere nasip olacak” şeklinde konuştu. 

‘DÖNÜŞÜMÜ 17 İLÇEYE YAYACAĞIZ’

CHP Yıldırım ve Nilüfer ilçe başkanlıklarının düzenlediği Belediye Meclisi Üyesi Aday Adayı Tanıtım Toplantıları’na da katılan Bursa’nın her köşesinin kentsel yenilemeye ihtiyacı olduğuna dikkat çekerek, “Bursa’nın her köşesinde, her alanında, her mahallesinde kentsel yenileme yapacağız. Bizim kentsel dönüşüm anlayışımız insanla başlar, insanla biter. Bursa’nın 17 ilçesinde de bunu gerçekleştireceğiz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X