BUSMEK’te kayıt sırası çocuklarda

Bursa’da yetişkinlere yönelik ‘ücretsiz’ mesleki eğitimler veren Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK), çocukları da unutmadı.

BUSMEK’te kayıt sırası çocuklarda

Miniklere yönelik yaz aylarında planlanan eğitimler için kontenjan açılarak, başvuru kabulüne başlandı. 
BUSMEK’in kurslarıyla yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendiren çocuklar, hem gönüllerince eğlenmiş olacak hem de yeni bilgiler öğrenmenin keyfini çıkartacak. 

0-15 yaş aralığındaki bireylere yönelik organize edilen kurslar, BUSMEK eğitmenlerince verilecek. Robotik uygulamalardan çini işlemeye, bilgisayar kullanımından filografiye, İngilizce’den resim dersine kadar geniş yelpazede eğitimler, çocuklarla buluşacak. 

BUSMEK’ten konuya ilişkin yapılan açıklamada, yaz aylarında açılacak branşların ön kayıtlarının kurs merkezlerinden ya da online olarak ‘busmek.bursa.bel.tr’ adresinden ‘17 Nisan-25 Haziran tarihleri arasında’ yapılabileceği ifade edildi.

Açıklamada, derslerin 25 Haziran 2018 tarihinde başlayacağına değinildi. Kursları başarıyla tamamlayan öğrenciler, katılım belgesi almaya hak kazanacak. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X