Gemlik’te Beki güven tazeledi

Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan İsmail Beki ile İbrahim Talan’ın yarıştığı kongre yoğun ilgi gördü. Kongrede İsmail Beki yeniden başkan seçildi.

Gemlik’te Beki güven tazeledi

CEMAL KIRGIZ

Divan Başkanlığı’nı BESOB Başkanı Arif Tak’ın yaptığı kongre yoğun güvenlik önlemleri altında başladı. Kongrede konuşan İsmail Beki, odayı geçim kapısı ve ticari merkez olarak görmediklerini söyledi. Görev yaptıkları üç yıl içinde belediye ve tüm siyasi partiler başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla olumlu diyalog içinde çalıştıklarını belirten İsmail Beki, 300 dönümlük arazide Esnaf Sarayı yapmak için hazırlıkların tamamlandığını ve belediye ile yer bulma konusunda mutabakata vardıklarını ifade etti. Beki, Gemlik Belediyesi Kapalı Pazar Yeri ile ilgili de, “Pazar yerinin biz hizmetini aldık. Binasını değil. Belediye ile yaptığımız görüşmelerde Gemlik esnafına burada öncelik tanındı” dedi. 

İsmail Beki, “Proje, yatırım ve hizmet dönemimiz devam edecek. Ekibimize güvenen esnaf ve sanatkârlarımızı mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X