Go-Kart’ta akılalmaz olay! ‘Bekaretim bozuldu’

Trabzon’da üniversiteli 21 yaşındaki M.Ü. bir arakadaşıyla birlikte go-karta bindi. İddiaya göre go-kart aracına binen M. Ü.’nün boyu kısa olduğu ve ayağı gaz pedalına yetişemediği için emniyet kemeri takılmadı.

Go-Kart’ta akılalmaz olay! ‘Bekaretim bozuldu’

Go-kart aracına kemeri takılmadan binen M. Ü. pistte virajı alamayarak kaza yaptı. Kaza sonrası omzunda ve kasıklarında Ağrı hisseden genç kız eve gittiğinde cinsel organında kanama olduğunu fark etti.

 

Hastaneye giden M.Ü. kızlık zarının zarar gördüğünü öğrenince şaşkına döndü. Kızlık zarının kaza nedeniyle zarar gördüğünü iddia eden M.Ü. savcılığa suç duyurusunda bulundu. M. Ü., “Go-kart aracında güvenlik kemeri takılınca boyumun kısa olması nedeniyle ayağım frene ve gaza yetişmiyordu. Görevliler kemeri takmazsam ayağımın yetişeceğini belirterek kemer takmadılar. Sürüş sırasında direksiyon hakimiyetini kaybettim, kaza oldu. Omuzum ve kasıklarımda ezilmeye dayalı ağrılar oluştu. Zamanla ağrılar arttı ve kasıklarımdan kan geldi. Doktora gittim, kızlık zarımın zarar gördüğünü öğrendim. Bu sebepten işletmeden şikayetçiyim” dedi.

 

BİLİRKİŞİ YIRTIK TESPİT ETTİ

 

Şikayet sonrasında soruşturma başlatan Savcı Ömer Gündoğdu, olayla ilgili bilirkişi raporu istedi. Bilirkişi yaptığı inceleme sonrasında genç kızın cinsel organında yırtık oluştuğunu tespit etti. Rapor doğrultusunda Savcı Gündoğdu, go-kart işletmecisi Sedat Ş. hakkında ‘basit yaralama’ suçundan iddianame hazırlayarak 5. Asliye Ceza Mahkemesi’ne gönderdi. Sedat Ş.’nin 4 aydan bir yıla kadar hapsi isteniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X