Hastaneye kaldırılan Ahmet Kural hayranlarını korkuttu!

Rol gereği hastaneye kaldırılan Ahmet Kural’ın fotoğrafını gören hayranlarının yürekleri ağızlarına geldi. Çok zaman geçmeden olayın aslı ortaya çıktı…

Hastaneye kaldırılan Ahmet Kural hayranlarını korkuttu!

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Sıla’dan ayrılan Ahmet Kural, sosyal medyada yayılan hastane fotoğraflarıyla takipçilerini korkuttu. Gerçek çok geçmeden ortaya çıktı.

aso.jpg

HAYRANLARINI KORKUTTU

Filmle ilgili ortaya çıkan ‘hastane’ kareleri ise heyecan yarattı. Murat Cemcir’in, Ahmet Kural’ı omzunda taşıyarak hastaneye götürdüğü kareler ikilinin hayranlarını korkuttu.

Karelerin çok geçmeden filmin hikayesinde Ferhat (Ahmet Kural) ve Gökhan (Murat Cemcir)’ in ihaleye hazırlanırken yaşadıkları yorgunluk ve başlarına gelen şaşırtıcı olay sonrasında Kural’ın bünyesinin iflas etmesi sonucu olduğu anlaşıldı.

rol-geregi-hastaneye-kaldirilan-ahmet-kural-10463186_1574_m.jpg
 

“KISA SÜRELİ BİR PANİK OLDU”

Murat Cemcir, konu hakkında “Zaman zaman çekimler esnasında bu tip olaylar yaşıyoruz. Bu çekimleri de gece yarısından sonra gerçekleştirdik. Kısa süreli bir panik oldu ama işin aslını anlattığımızda hep beraber güldük. Biz zaten iyi günde de, kötü günde de birbirine hep omuz veren insanlarız. Bu ise sadece bir film sahnesiydi” açıklamasında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X