Havalimanında ‘Afrin’ kavgası

Almanya’nın Hannover kentindeki Langenhagen Havalimanı’nda Afrin operasyonuyla ilgili yapılan protesto gösterisi sırasında çıkan olaylarda  2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Havalimanında ‘Afrin’ kavgası

Bir Türk havayolu şirketine karşı düzenlenen ve polisten izin alınmadan düzenlenen gösteride çıkan arbede sırasında tarafların birbirine yumruk ve tekme atarak saldırdığı, bayrakları silah olarak kullandığı bildirildi. Kavga eden taraflar arasında kalan Alman yolcuların, kendilerini korumak amacıyla korku içinde kaçtığı belirtildi.  Protestocuların bir grup Türk yolcuyla karşılaşması sonucu kavga çıktığı ve kavganın alanın B Terminali’nde olduğu öğrenildi.

Pazartesi öğleden sonra meydana gelen kavgada polis, yaklaşık 200 tarafları ayırmak için biber gazı sıkmak zorunda kaldı. Kavganın, Almanya’da yaşayan bir grup Kürt’ün Türkiye’nin Afrin harekatını protesto ettiği sırada meydana geldiği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X