Haydi Bursa bu maç kaçmaz!

Basketbol Milli Takımı bugün 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri ilk maçında 19.00’da TOFAŞ Spor Salonunda Letonya’yı ağırlayacak. Ay yıldızlıların itici gücü Bursalı basketbolseverler olacak.

Haydi Bursa bu maç kaçmaz!

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu ilk maçında bugün Letonya ile karşı karşıya gelecek. 

TOFAŞ Spor Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak olan mücadele NTV SPOR’dan naklen verilecek. Basketbolseverlerin büyük ilgi göstermesi beklenen maçta milli takımın en büyük gücü Bursalı taraftarlar olacak. Başantrenör Ufuk Sarıca yönetimindeki ay yıldızlılar, Çin’de düzenlenecek Dünya Kupası’na katılabilmek için B Grubu’nda sırasıyla Letonya, Ukrayna ve İsveç’le karşılaşacak. 

ÖNEMLİ EKSİKLER VAR

Milliler, maçından ardından yarın Ukrayna’ya gidecek. Başkent Kiev’de 26 Kasım Pazar günü Ukrayna ile karşılaşacak ay yıldızlılar, iyi sonuçlar almayı planlıyor. 2019 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nin sezon içine denk gelmesi milli takımda önemli eksikliklere sebebiyet verdi.Son Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden, Fenerbahçe Doğuş’un oyuncuları Sinan Güler ve Barış Hersek ile NBA’de yer alan Cedi Osman ve Furkan Korkmaz ay yıldızlı formayı elemelerde giyemeyecek. Avrupa Şampiyonası’nda sakatlığından dolayı mücadele edemeyen Ali Muhammed de kadroya çağrılmadı. 

19.00/NTV SPOR CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X