İdeal Gençlik’ten huzurevi sürprizi

Yıldırım Belediyesi’nin gençler arasında bireysel ve toplumsal farkındalıkları arttırmak için başlattığı İdeal Gençlik Hareketi farklı platformdaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İdeal Gençlik’ten huzurevi sürprizi

 Gençlik Platformu tarafından bayram etkinlikleri kapsamında Ali Osman Sönmez Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen ziyarette iki kuşak bir araya geldi. Gerçekleştirilen etkinlikten oldukça memnun kalan yaşlılar kendilerini hatırlayan gençlerin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

Gençler de sorumluluktan veya görevden ziyade yaşlıların mutluluklarına ortak olmanın sevincini yaşadıklarını belirttiler. 

Huzurevi sakinleriyle bayramlaşarak keyifli vakit geçiren Gençlik Hareketi üyeleri, daha sonra ise projenin ‘Şehrin Yönetimine Katıl’ bölümü kapsamında, Yıldırım Belediyesi Kentsel Planlama ve Tasarım Merkezi Yıldırım Beyazıt Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile buluştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X