Kiralamada profesyonel çözüm ortağı

Sinan Polat, 1996 yılında Bursa’da kurulan “Polat Rent a Car” şirketi Nilüfer’de İzmir Yolu Caddesi Beşevler mevkiinde hizmet sunmaya devam ediyor.

Kiralamada profesyonel çözüm ortağı

Araç kiralamada ‘filo ve bireysel’ seçenekleri bulunan şirket, büyük kuruluşları da içeren 400 müşterilik bir portföye sahip. Otomobil kiralama işinde en önemli unsurun ‘güven’ olduğunu belirten Sinan Polat, bu işlemin herkes için kârlı bir işlem olduğunu belirtiyor

Başta bireysel kiralamalar yaparak iş hayatına atılan Sinan Polat, İzmir Yolu üzerindeki yeni ve modern tasarımlı ofislerinde müşterilerini ağırlamaya devam ediyor. Bundan 15-20 yıl önce otomobil kiralamak isteyenler çözümü İstanbul’da arıyorlardı. Ancak artık Bursa’dan da kaliteli hizmet alabilmek mümkün.

400 BİN LİRALIK ARACI 7.500 BİN TL’YE KİRALAYABİLİRSİNİZ

Otomobil kiralama ihtiyaçlarının artması ve çeşitlenmesi, “Rent a Car” işini ciddi bir sektöre dönüştürmüş durumda. Özellikle firmaların araç kullanmak amacıyla yüksek meblağlı satın alma yapmaktan kaçınmaya başlaması “oto kiralama” şirketlerinin yüzünü güldürüyor. Ortalama bir otomobilin 50 bin liradan artarak 100 bin liralık bedellerle satılması firmaları ‘kiralama’ çözümüne yönlendiriyor. Her marka ve modelden, ticari ya da binek tarzda otomobilleri Polat Rent a Car’dan kiralamak mümkün. 400 bin lira bandındaki lüks araçlar için aylık ortalama 7.500 liralık bedellerle kiralama yapılabiliyor. Bu çözüm hem işverenler için hem de bireysel kullanıcılar için mantıklı bir çözüm seçeneği gibi gözüküyor.

SADECE BENZİN ALACAKSINIZ

Bursa’da “Rent a car” işine büyük sermayelerin yatırılması sayesinde artık İstanbul’dan değil, yoğunlukla kentimizden gerçekleştirilen kiralama operasyonları sektörü geliştiriyor. Ortalama 10-15 araç kiralayan bir firma için 2-3 milyon liralık yatırım gerekiyor. Polat Oto Kiralama şirketinin portföyünde ise 400 müşteri bulunuyor. Lüks segmentteki otomobillerden ticari araçlara, minibüslerden orta segment otomobillere kadar her tarzda araçları bulmak mümkün. Periyodik bakım, kasko, sigorta gibi ihtiyaçları kendi bünyesinde çözen ‘Polat Rent a Car’ yöneticileri, kullanıcıların sadece benzin masrafı ile araç kiralamaları yapabileceklerini belirtiyorlar.

TÜKETİCİLER GÜVENDİKLERİ ŞİRKETİ TERCİH ETMELİ 

Araç kullanımında kiralamayı tercih eden bireyler ve firmaların dikkat etmeleri gereken ilk unsurun ‘güven’ olması gerektiğini belirten Sinan Polat, küçük bir piyasa araştırmasının yeterli olacağını söylüyor. Sadece Bursa’da değil, aynı zamanda Türkiye çapında araç kiralamaları da yapan “Polat Rent a Car”, 23 yıllık deneyimin müşteriler nezdinde çok önemli olduğunu vurguluyor. Ortalama 2 yaşındaki araçlarla hizmet sunan şirketin şu anda Bursa’da 2 şubesi bulunuyor (Beşevler İzmir Yolu ve İhsaniye Tuna Caddesi). Gelecekte hem kentimizin farklı noktalarına hem de ülke genelinde yeni iş yerleri açmayı amaçladıklarını belirten Sinan Polat, İnternet üzerinden yapılan kiralamalarda da en çok tercih edilen şirketlerden biri olduklarının altını çiziyor.

BURSA BİR ARAÇ KİRALAMA CENNETİ

Doğal zenginlikleri, tarih hazinesi ve özellikle sıcak su kaynakları sayesinde turistlerin sıkça ziyaret ettiği Bursa’da otomobil kiralamak isteyen turist sayısı hiç de azımsanacak gibi değil. Ortadoğu’dan gelen ziyaretçiler uzun süreli konaklama yaparken Bursa’dan otomobil kiralıyorlar. Kalabalık aileleri ile gelen turistlerin tercihi konforlu minibüsler olarak ön plana çıkıyor. Müşteri ziyaretine gitmek ya da daha etkileyici bir imaj bırakmak isteyen profesyoneller de ‘Polat Rent a Car’ şirketini tercih ediyor.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X