Mudanya’da 12 mahalleye 8 bin ton asfalt kaplama

Mudanya Belediyesi 2018 yılının ilk altı ayında 12 mahallede program kapsamına alınan cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Mudanya’da 12 mahalleye 8 bin ton asfalt kaplama

Asfalt yama ve kaplama çalışmalarıyla bozulan yollar tamir edilirken, birçok cadde ve sokak ile imara açılan yollar da sıcak asfaltla kaplandı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bozulan yollar için toplam 8 bin ton asfalt kullandı. Asfalt yama çalışmaları dışında Çağrışan Mahallesi’nde toplamda 555, Halitpaşa Mahallesi’nde 220 metre kot düzenleme, Eğerce, Mesudiye, Akköy, Kumyaka ve Tirilye mahallelerinde kadastro yollarında tesviye çalışması yapıldı. 

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilçe genelinde belirledikleri program dahilinde sokak ve caddelerin daha güzel ve ulaşılabilir olması adına yoğun bir çalışma sürdürdüklerini belirterek, ilçede asfalt sorunu kalmayıncaya kadar çalışmaların süreceğini ifade etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X