Öğrencileri okula almadılar

2018-2019 eğitim-öğretim döneminde de Mihraplı Abdülkadir Can Anadolu İmamhatip Lisesi’nde eğitim görecek olan 3 sınıf toplamı kadar öğrenci, ‘yer yok’ gerekçesiyle müdür tarafından okula alınmadı.

Öğrencileri okula almadılar

DERYA DEMİR

Deprem yönetmeliğine uymadığı gerekçesiyle geçen yıl boşaltılan ve 2017-2018 eğitim-öğretim yılında Mihraplı Abdülkadir Can Anadolu İmamhatip Lisesi’nde öğrenim gören, BİSAŞ Ortaokulu‘nun yaklaşık 100 öğrencisi, yeni eğitim-öğretim ilk gününe büyük bir şokla başladılar.

Veliler ise duruma tepki gösterdi. Velilerin iddiasına göre okul müdürü, “1 ve 2’nci katların kullanımına izin veriyorum. Ancak 3’ncü katı kullanamazsınız. Çünkü bu katı lise öğrencilerinin destek eğitimi için kullanacağım” diyerek öğrencileri okula almadı.

Okula alınmayan öğrenciler gün boyu bahçede oturarak sorunun çözümünü bekledi. Konunun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne iletilmesi üzerine okula gelen yetkililer, velilere sorunun bugün çözüleceği sözünü verdiği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X