Özür ilanının sırrı çözüldü

Geçtiğimiz günlerde Olay Gazetesi’nin Çekirge ekinde ilginç bir ilan yayınlandı. İlanda Mehmet Turan eşinden ve çocuklarından özür diliyordu.

Özür ilanının sırrı çözüldü

Bu ilginç ilanı Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal da bugün köşesine taşıdı. Özdal Mehmet Turan ile ailesi arasında ne geçtiğini bilmediğini ama bu ilanın işe yaramasını dilediğini yazıyor.

olay.com.tr ekibi olarak araştırdık ve şu sonuca ulaştık: Bu ilan işe yaramış.

40 yıllık evli, 4 yetişkin çocuk sahibi olan ve Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yaşayan Nezahat-Mustafa Turhan çifti bundan bir süre önce bir hakaret davası nedeniyle mahkemelik oldular.

Şikayetçi Nezahat Turhan eşinin kendisine ve çocuklarına hakaret ettiğini belirterek ceza davası açtı. Bunun üzerine Mustafa Turhan’ın avukatı Gazi Mustafa Şahna öncelikle çifti uzlaştırmaya gayret etti. Avukat Şahna’nın uzlaştırma gayretleri sonuç verdi ancak Nezahat Turhan’ın davadan vazgeçmek için bir şartı vardı.

Mehmet Turhan gazete ilanıyla kendisinden ve çocuklarından özür dileyecekti.

Evet ilan yayınlandı ve şart yerine getirilmiş oldu. Ve Avukat Gazi Mustafa Şahna’nın verdiği bilgiye göre Nezahat Turhan davasından vazgeçti.

Gazete ilanıyla özür

Fotoğrafta gördüğünüz bir gazete ilanı.

Çarşamba günkü Olay Çekirge’nin sayfasında yayımlandı.

Mehmet Turhan isimli bir vatandaş (CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal değil) gazete ilanıyla ailesinden özür diliyor:

“Eşim Nezahat Turhan ve çocuklarımdan, söylemiş olduğum sözler nedeniyle özür diliyorum.”

Mehmet Turan ile ailesi arasında ne geçtiğini bilmiyorum.

Mustafa Özdal’ın yazısının tamımı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X