Sırları ortaya çıktı

ABD Başkanı Donald Trump’ın Beyaz Saray’daki ilk yılını anlatan birkaç gün sonra piyasaya çıkacak olan gazeteci Michael Wolff imzalı “Gazap ve Öfke: Trump’ın Beyaz Saray’ının İçinde” adlı kitap, şimdiden ortalığı karıştırdı. 

Sırları ortaya çıktı

Bazı bölümleri ABD basınında yayınlanan kitapta Trump’ın uzun süredir zehirlenmekten korktuğu için sürekli McDonald’s’tan yemeyi tercih ettiği, Beyaz Saray’ı korkutucu bulduğu için kendi yatak odasına çekildiği ve First Lady Malenia ile ayrı yatak odalarında kaldığı iddia ediliyor. 

Trump ilk günlerinde kapıya kilit isteyince Gizli Servis ile kısa bir tartışma yaşandığı, ayrıca Trump’ın odasında yerde duran bir gömleği kaldırdıkları için temizlik görevlilerini azarladığı belirtildi. 

Kitaptaki iddialardan biri de Trump’ın kızı Ivanka’nın eşi Jared Kushner ile birlikte gelecekte Ivanka’nın başkan adayı olabilmesi için anlaşma yaptığı oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X