Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Kanalboyu rehabilite edilecek mi?

Günay Bey iyi günler öncelikle. Söz Sizde köşesinin sürekli takipçisiyim. Şehrimizin sorunlarının çözümüne katkı sunduğunuz ve vatandaş ile yetkililerimiz arasında köprü olduğunuz için teşekkür etmek isterim.

Yıldırım ilçesinde ikamet etmekteyim. Yıllardır gözlemlediğim, rahatsız olduğum bir durum var. 40 yıldır bu mahalledeyim ancak bugüne kadar da hiçbir yetkilinin, belediyenin ilgilendiğini, çözüm ürettiğini görmedim.

Şöyle ki, bahsettiğim yer, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde Selçukbey Caddesi üzerindeki kanalboyu. Fotoğraflarda görülebileceği gibi, kanalda açıktan kanalizasyon suyu akmakta.

Zaman zaman ağır kokuya maruz kalıyoruz. Görüntü inanın hiç hoş değil. Kanalda fareler gündüz gözüyle bile cirit atıyor. Çevre esnafın da bu konuda rahatsız olduğunu biliyorum. Bugüne kadar neden bu kanala hiçbir çözüm üretilmedi onu anlamak imkânsız.

Söz Sizde köşesi aracılığıyla Büyükşehir Belediyesi ve Yıldırım Belediyesi’nin bu kanalın rehabilite edilmesi konusunda ilgisini rica ediyorum. Saygılarımla.

sizde-011.jpg

Bir vatandaş

 

Yıpranan koltuklar yenilenemez mi?

Geçtiğimiz günlerde 1K hat No’lu otobüste gördüğüm koltuk. Otobüste koltukların sırt kısmı ve oturma yerlerindeki kumaşlar yıpranmış ve kirli. Belki iyice bir gözden geçirilip, oturma yerleri yenilenebilir.

koltuk-001.jpg

Bir vatandaş

 

Sevgili Söz Sizde okurları

Mahallenizde, sokağınızda yaşadığınız sorunları, şikâyet, öneri ve dileklerinizi belirten yazılarınız, mail, mektup ve telefonlarınızı titizlikle değerlendirip yayımlamaktayım.

Ancak sizlerden ricam, iletilerinizde ad soyad ve iletişim kurabileceğim bir telefon numarası belirtmeniz. Maalesef bir çoğunda ad soyad veya iletişim bilgisi olmadığı için yayımlamıyorum. İsminizin yayımlanmasını istemiyorsanız gönderinizin altına ‘İsmimin yayımlanmasını istemiyorum” şeklinde belirtmeniz yeterlidir.

Yoğun ilginize teşekkür ediyor, sorunsuz bir hayat diliyorum.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X